Felix Decavel
Felix Decavel Hebbedingen 3 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit betaalbare Apple Watch-alternatief lijkt er wel héél erg op

Wil je een Apple Watch maar stribbelt de portefeuille tegen? Als alternatief voor de slimme maar peperdure horloges, kun je ook betaalbaar mee met de tijd. Dankzij een fors afgeprijsde smartwatch bij Groupdeal bijvoorbeeld, van het honderd jaar oude Duitse merk Hama.

Natuurlijk moet je niet dezelfde technologische hoogstandjes verwachten als bij een Apple Watch. Maar het verschil in prijs is ongetwijfeld groter dan het verschil in kwaliteit en levensduur. En wat betreft het uiterlijk moet je helemaal goed kijken.

Betaalbaar alternatief Apple Watch

Zeker voor de sporters onder ons is dit een prima slim horloge. De smartwatch van Hama bij Groupdeal heeft namelijk niet alleen een meter om het hartslagritme bij te houden. Je leest er ook op af hoeveel calorieën je verbrand hebt en gedurende welke activiteit dat het vlotst ging.

smartwatch, betaalbaar, spotgoedkoop, alternatief, apple watch
(Afbeelding: Groupdeal)

Met de ingebouwde GPS kun je elke afgelegde meter nauwkeurig volgen en zie je probleemloos het aantal resterende kilometers tijdens je fiets- of wandelroute. Allemaal zonder smartphone. Want met de FitPro-app kun je alles regelen: van muziekbesturing tot het checken van je slaappatroon.

Bovendien is dit betaalbare alternatief voor een Apple Watch ook waterdicht. Regendruppels beïnvloeden de prestatie van de Hama-smartwatch allerminst, want je kunt er ook mee zwemmen of andere watersporten mee uitoefenen. Geen excuus dus: ook wanneer het water met bakken uit de lucht valt, zal je kunnen hardlopen en fietsen.

smartwatch, betaalbaar, spotgoedkoop, alternatief, apple watch
(Afbeelding: Groupdeal)

Ondanks een kleurrijk en helder scherm gaat de batterij een volle 6 dagen mee en laadt je de smartwacht van Hama in anderhalf uur helemaal op. Daarnaast kan de helderheid van het scherm aangepast worden indien de zon te fel of juist niet fel genoeg schijnt. Perfect dus om geen enkel WhatsApp-bericht of notificatie over het nieuws te missen.

Betaalbare Hama-smartwatch bij Groupdeal

Bij Groupdeal staat het slimme horloge van het betrouwbare merk Hama momenteel in de bonus met een korting van 54 procent. Klassiek zwart of Barbieroze, beide kleurvarianten van deze betaalbare smartwatch zijn te koop voor 59,99 euro. Ter vergelijking: een nieuwe Apple Watch kost je minstens 300 euro.

En vergeet ook zeker niet deze ineens betaalbare MacBooks te bekijken.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.