Felix Decavel
Felix Decavel Hebbedingen 17 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

3 betaalbare refurbished Apple MacBooks met korting tot 700 euro

Apple en Microsoft, ofwel appels met peren vergelijken. Helaas staan de prijzige pareltjes van het topmerk quasi nooit in de bonus. Tot nu, dankzij Groupdeal. Dit zijn drie heel betaalbare MacBooks met korting tot wel 700 euro.

Splinternieuw zijn de laptops uiteraard niet, maar wel zo goed als. De exemplaren zijn alle drie refurbished en worden geleverd met minstens een jaar garantie. Een betere Groupdeal dan gelijk welke advertentie op Marktplaats dus.

Betaalbare refurbished Apple-laptops op Groupdeal

En om te bewijzen dat we geen gebakken lucht verkopen, vuren we alvast de zachtste MacBook op je af.

MacBook Air 13,3-inch (2015)

Misschien wel uit 2015, maar het moderne design van deze betaalbare laptop blijft tijdloos. De Apple Macbook Air komt met een harde schijf van 128GB en bovendien overtreft het retina-scherm nog steeds de beeldkwaliteit van gelijk welke Microsoft-laptop die net van de band komt rollen, ook al is het geen 4K. Voor deze prijs – en de twee jaar garantie erop –  kun je niet misgaan.

macbook, apple, betaalbaar, laptops, korting, groupdeal
(Afbeelding: Groupdeal)

Prijs op Groupdeal: 399,99 euro (oorspronkelijk 1.199 euro)

MacBook Pro 13,3-inch 2017

Van het kleine naar het grote broertje. Deze refurbished Apple MacBook Pro uit 2017 heeft een retinascherm van 4K waar de kleuren vanaf spatten, ondersteund door een krachtige i5 processor. Ideaal voor zowel foto- en videobewerking als voor kantoorwerk en administratie. En de allernieuwste spelletjes terzijde, is het ook een uitstekende laptop voor de gamers onder ons. Geleverd met een jaar garantie.

macbook, apple, betaalbaar, laptops, korting, groupdeal
(Afbeelding: Groupdeal)

Prijs op Groupdeal: 679,99 euro (oorspronkelijk 1.399 euro)

MacBook Pro Touch Bar 15″ (2017)

Voor de grafische designers met een krappe portemonnee maar boordevol inspiratie. Deze refurbished MacBook Pro Touch Bar heeft niet alleen een groter scherm dan de twee andere Apple-laptops op het lijstje, de i7 processor; het 16GB RAM-geheugen en een SSD van 256 GB maken van dit technisch wonder het ideale werkpaard. Alle zware programma’s zullen hier probleemloos op draaien. Geleverd met een jaar garantie.

macbook, apple, betaalbaar, laptops, korting, groupdeal
(Afbeelding: Groupdeal)

Prijs op Groupdeal: 979,99 euro (oorspronkelijk 1.569 euro)

Lees ook ons artikel over de invloed van LSD op tech en popcultuur, van Apple tot The Simpsons.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.