Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 17 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

3 brute en betaalbare custom bikes vanaf 2.500 euro

Iets eerder dan je gewend bent: de bruutste en betaalbare custom bikes van de week. De goedkoopste van het stel koop je al voor 2.500 euro. Snel bij zijn.

Het motorseizoen is begonnen, en dan kijk je stiekem toch altijd even naar een nieuwe tweewieler. Deze week heb je op Manners de keuze uit twee Japanse custom bikes en een Duitse. Check deze brute BMW en lekkere Honda’s.

1. Honda CB250 Caféracer uit 1996 (2.500 euro)

Het eerste exemplaar van de drie wekelijkse custom bikes is een perfecte fiets voor de A2-rijders onder ons. Deze zacht geprijsde motor is de perfecte caféracer voor degene met een iets kleinere portemonnee. Naast zijn matzwarte looks en toffe opties – zoals het unieke zadel, LED-lichten, bar-end mirrors en stoere uitlaten – is het 250CC motorblok onlangs gereviseerd. Hierdoor is de Japanner zo goed als nieuw en kun je er weer een tijdje tegenaan. Even importeren uit België en rijden maar. Hij kost maar 2.500 euro, meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes 2500 euro
Afbeelding: Caferacer webshop

2. BMW R80 RT uit 1986 (7.500 euro)

Na een betaalbare Honda is het tijd voor een portie Duits vakmanschap. Deze prachtige BMW R80 RT is volledig opnieuw gebouwd en het resultaat is watertandend lekker. De R80 heeft een prachtige gouden look, een handgemaakt zadel, een caféracer-stuur, gave lichten en twee brute uitlaten. Motorisch is de fiets helemaal in orde, hier kun je gelijk op wegrijden. Voor maar 7.500 euro is deze custom bike van jou. Interesse? Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes 2500 euro
Afbeelding: Caferacer webshop

3. Honda CB750 F1 SOHC uit 1977 (7.750 euro)

De parel onder de custom bikes van deze week is de Honda CB750 uit 1977. Aan deze brute motor is maar liefst vier jaar gewerkt en dat is te zien. De tweewieler is zorgvuldig opgebouwd, voorzien van de beste onderdelen en heeft een prachtige uitstraling. De zwart-zilveren kleurcombinatie is lekker, zijn lichten zijn gaaf weggewerkt en de motor zit vol originele Honda-onderdelen. Motorisch is hij 100 procent in orde en veel gerenommeerde partijen hebben zich bemoeid met de bouw van deze jongen. Alleen op de foto’s zie je al dat 7.750 euro eigenlijk koopje is. Deze jongen wil je rijden, meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes 2500 euro
Afbeelding: Caferacer webshop

Weer eens wat anders dan custom bikes

Het nieuwe motorseizoen van 2021 is in volle gang. Heb jij nog geen dikke motor? Check dan de vijf dikste motorfietsen voor 2021. Wellicht heb je de keuze dan snel gemaakt.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.