Redactie
Redactie Human Interest 11 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

Maak kennis met Beau de Boer, de vriendin van Calvin Stengs

Als er één Nederlandse voetballer is die dit jaar indruk maakt, dan is het Calvin Stengs. Vandaag meldt hij zich voor het eerst bij het grote Oranje, waarvoor zijn schoonvader 112 keer uitkwam. Zijn vriendin is Beau de Boer (19), de dochter van Frank de Boer.

Samen met zijn teamgenoot Myron Boadu behoort de technisch begaafde Calvin Stengs tot de grote revelaties van dit seizoen in de Eredivisie. Beide voetballers kwamen terug na een lange blessure, maar samen zijn ze dit seizoen in alle competities al goed voor 25 doelpunten. Een goed koppeltje, om in de woorden van Ronald Koeman te spreken. Iets wat hij buiten de lijnen vormt met Beau de Boer.

Beau de Boer, de vriendin van Calvin Stengs

Echte mannen maken dochters, zal Frank de Boer regelmatig zeggen tegen zijn vrienden. Hij heeft er drie en een van hen is Beau de Boer. Dat ze de dochter is van een van de meest succesvolle voetballers die Nederland ooit heeft gekend, is te zien aan haar gedrevenheid in het handbal. Ze behoort tot de grootste talenten in de Eredivisie, speelt al mee met het eerste van landskampioen VOC Amsterdam en komt uit voor Jong Oranje. “Mijn vader zegt wel eens het nodige tegen mij. Hij voorziet mij van tips. Daar kan ik wel wat mee, vind ikzelf. Bij ons thuis wordt sowieso veel over sport gesproken. Zo vreemd is het niet natuurlijk als je inmiddels verschillende topsporters in de familie hebt”, zei Beau de Boer onlangs in De Telegraaf, met natuurlijk een knipoog naar Calvin Stengs.

Naast haar beginnende carrière als handbalster studeerde Beau de Boer aan de Johan Cruyff Academy. Volg de vriendin van Calvin Stengs op Instagram.

Check ook: Maak kennis met Caro Calvagni, de vriendin van Nicolás Tagliafico

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.