Superdeal: Apple AirPods Pro en AirPods te koop voor laagste prijs ooit

Als het om oordopjes gaat dan heeft Apple zo’n beetje de beste op de markt. Dan hebben we het natuurlijk over de Apple AirPods Pro. Althans, als je het prijskaartje even weg laat. Die is namelijk vrij pittig: 279 euro.

Vanwege de hoge populariteit van de oordopjes zakken ze ook zelden of amper in prijs. Tot nu. Tegen alle verwachtingen in heeft Amazon Nederland de prijs namelijk omlaag gegooid naar slechts 222 euro. De beste deal tot nu toe, met afstand.

Apple AirPods Pro superdeal

Daarbij moeten we wel meteen waarschuwen: Amazon speelt continu met prijzen. De afgelopen uren bleven de AirPods Pro 222 euro, maar het zou best kunnen dat als jij dit leest de teller alweer op 250 euro staat. Wat overigens nog steeds een ijzersterke deal zou zijn.

De laatste keer dat de AirPods Pro bijna zo goedkoop waren, was met Black Friday. Toen legde je 228 euro neer voor de draadloze dopjes. Sindsdien bleef het prijskaartje vrijwel zonder uitzondering helaas op 279 euro steken. Tot nu dus.

Daar komen bovendien geen verzendkosten bovenop, en er wordt snel geleverd in Nederland.

Beste prijs ooit voor normale Apple AirPods

De normale AirPods zijn overigens ook in de aanbieding, en hoe! Je kunt hier spreken van de beste deal ooit voor de Apple AirPods. Die kosten normaal 179 euro, en zijn net zoals hun grote broer zelden of nooit in de aanbieding.

Amazon verkoopt de dopjes op het moment van schrijven echter voor slechts 138 euro. Dat is een korting van meer dan 40 euro, wat neerkomt op 23 procent. Het gaat om de tweede generatie Apple AirPods. Zorg dat je er snel bij bent, want voor je het weet schroeft Amazon de prijzen weer op!

Reageer op artikel:
Superdeal: Apple AirPods Pro en AirPods te koop voor laagste prijs ooit
Sluiten