Pim Jansen
Pim Jansen Films & Series 6 sep 2021
Leestijd: 3 minuten

Aftellen naar No Time to Die: maak kennis met Bondgirl Ana de Armas

Het aftellen is begonnen. Eind deze maand gaat de 25e James Bond-film No Time to Die dan eindelijk in première. Verwacht de komende weken dan ook een aaneenschakeling van voorbeschouwingen. Hierbij stellen we je voor aan Ana de Armas, de kersverse Bondgirl.

Ana de Armas komt in een rijtje met onder anderen Halle Berry, Lea Seydoux, Famke Janssen, Eva Green en Daphne Deckers. De Cubaans-Spaanse actrice is de nieuwe Bondgirl in de 25e James Bond-film No Time To Die. Maak kennis met deze prachtige dame uit Cuba.

De term Bondgirl is officieel trouwens passé. Kan niet meer, volgens Phoebe Waller-Bridge, de vrouw die het script schreef voor No Time To Die. We spreken nu van een Bond Woman, die minder seksistisch neergezet zal worden dan de Bondgirl van weleer. Goed, je kunt ook doorslaan. Wij houden het bij de originele benaming.

Bondgirl Ana de Armas

Bondgirl Ana de Armas, die dit jaar 33 jaar oud is geworden, kwam in 1988 ter wereld in Santa Cruz del Norte en groeide op in de Cubaanse hoofdstad Havana. Al op 12-jarige leeftijd wilde ze actrice worden, dus sloot ze zich aan bij de Nationale Theaterschool van Cuba. In 2006 brak ze door met haar filmdebuut in Una rosa de Francia. Twee jaar later verhuisde ze naar Spanje, waar haar grootouders vandaan komen.

Vanaf het moment dat ze in Spanje woonde, raakte de carrière van de kersverse Bondgirl Ana De Armas in een stroomversnelling. Aanvankelijk via de Spaanse televisieserie El Internado en sinds ze in 2014 in Los Angeles woont, rijgt ze de Hollywood-rollen aaneen. Zo was ze met Keanu Reeves te zien in de thrillers Knock Knock (2015) en Exposed (2016), maar het best ken je haar waarschijnlijk van haar rollen in War Dogs en Blade Runner 2049. En vanaf 30 september is ze dus te zien in de 25e James Bond-film No Time To Die. In deze film speelt ze CIA-agente Paloma.

Foto’s van onze nieuwe muze uit Cuba

Een Bondgirl met Cubaans-Spaanse roots, dat klinkt niet alleen goed, maar ziet er ook prachtig uit. Maak kennis met Ana De Armas via deze stijlvolle foto’s, meer bekijk je hier.

Bekijk hier de fotoshoot van Chopard met Bondgirl Ana de Armas. No Time To Die is vanaf 30 september 2021 te zien in de bioscoop.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.