Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 19 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Bondgirl Ana de Armas in stijlvolle fotoshoot Chopard

Ana de Armas is weer vrijgezel. De Bondgirl ging met Batman-acteur Ben Affleck, maar het superkoppel is uit elkaar. En laat de actric

Dat Ana de Armas Bondgirl is in No Time To Die schreeuwden we al eerder van de daken. Nu is het tijd voor de uiterst stijlvolle shoot van Chopard. De ex van Ben Affleck had ook niet misstaan in Diamonds Are Forever.

James Bond heeft behoorlijk wat sponsors, die al dan niet subtiel door de films komen crossen. Aston Martin doet dat letterlijk, Omega is het vaste horlogemerk van 007 en N.Peal verzorgt veel casual kleding. Maar dan zijn er natuurlijk ook nog vrouwen die juwelen dragen, zoals Bondgirl Ana de Armas. Die worden geleverd door het Zwitserse juwelenbedrijf Chopard, dat de Cubaans-Spaanse actrice een middagje mocht lenen voor een shoot.

Bondgirl Ana de Armas voor Chopard

Uiterste precisie is de signature van Zwitsers. Ook tijdens de fotoshoot met de ex van Ben Affleck is op het oog niets aan toeval overgelaten. Nou kun je als fotograaf natuurlijk ook niet snel de plank misslaan met deze dame voor je lens.

ana de armas, no time to die, chopard, bond girl
Chopard
ana de armas, no time to die, chopard, bond girl
Chopard
ana de armas, no time to die, chopard, bond girl
Chopard

Diamonds Are Forever

Natuurlijk droeg Ana de Armas juwelen tijdens de shoot, dat was de opzet van het hele verhaal. En het zijn niet minste kettinkjes en oorbellen. Haar ketting bestaat uit 43 karaat peervormige diamanten. De armband van de Bondirl matcht met de ketting en bestaat uit 82 karaat diamanten. En dan hangt er ook nog eens 14 karaat diamant in haar oor. Haute Joaillerie noem je zoiets. Hoe het met diamanten en karaten zit, lees je hier.

ana de armas, no time to die, chopard, bond girl
Chopard
ana de armas, no time to die, chopard, bond girl
Chopard
ana de armas, no time to die, chopard, bond girl
Chopard

Relatie Ben Affleck

Ana de Armas werd in 1988 geboren in Santa Cruz del Norte en groeide op in de Cubaanse hoofdstad Havana. Al op 12-jarige leeftijd wilde ze actrice worden, dus sloot ze zich aan bij de Nationale Theaterschool van Cuba. In 2006 brak ze door met haar filmdebuut in Una rosa de Francia. Twee jaar later verhuisde ze naar haar tweede thuisland Spanje, waar ze door zou breken. Maar haar grote doorbraak is natuurlijk de rol van Bondgirl in No Time To Die. Lees en bekijk hier meer.

In november 2019 leerde de actrice Ben Affleck kennen tijdens de opnames van Deep Water. Ze hadden sinds maart 2020 een relatie.

Eerste vrouwelijke 007

Eigenlijk moeten we Ana de Armas geen Bondgirl noemen, maar Bond woman. Ook de makers van James Bond gaan met de tijd mee en dat is ze natuurlijk te prijzen. Zo zien we in No Time To Die ook de eerste vrouwelijke 007, Lashana Lynch genaamd. Maak hier kennis met haar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.