Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 28 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Nieuw op Amazon Prime Video in juni: series en films om naar uit te kijken

Juni is alweer bijna begonnen, wat betekent dat streamingdiensten bekendmaken op welke films en series je de komende weken kunt rekenen. Ook Amazon Prime Video heeft ambitieuze plannen.

Nieuw op Amazon Prime Video in juni

Naast de overname van James Bond heeft Amazon namelijk nog veel meer in de pijplijn zitten. Naast een aantal nieuwe Originals kun je ook meerdere grote films in je agenda zetten. En dat voor nog steeds slechts 2,99 euro per maand. Klasse.

Dom (seizoen 1) – 4 juni

Dom is een naam die je waarschijnlijk weinig zegt, naast het personage uit Fast & Furious. Daar gaat deze serie gelukkig niet over. In plaats daarvan heeft Amazon een Braziliaanse misdaadserie op de planning staan. De serie vertelt het verhaal van twee tegenovergestelde levens. Dat van Dom, die al als tiener lid wordt van een drugsbende, en het leven van zijn vader Pedro, die juist bij de politie werkt.

Clarkson’s Farm – 11 juni

Bij Jeremy Clarkson denk je aan Top Gear, maar de beste man is ook niet de jongste meer. In ruil voor een zak geld mocht Amazon hem volgen op zijn boerderij. Clarkson stapt dit keer dus niet in een Porsche of Aston Martin, maar op de tractor. Dat klinkt misschien saai, maar de eerste trailer belooft een vermakelijke serie. Het runnen van een boerderij is namelijk minder makkelijk dan je denkt. Voeg daar het nog altijd hilarische commentaar van Clarkson aan toe en je hebt potentieel goud.

Voyagers – 17 juni

Ook liefhebbers van de betere science-fiction kunnen in juni bij Prime Video terecht. Op 17 juni komt namelijk Voyagers uit, een serie die zich in de nabije toekomst afspeelt. Dertig jongeren worden onder leiding van een dokter de ruimte in gestuurd. Hun missie? Zich settelen op een nieuwe planeet. Al snel breekt er echter rebellie uit en ontstaat er complete chaos. Een niet al te origineel recept, maar hopelijk pakt deze serie desondanks goed uit. Met onder andere de dochter van Johnny Depp!

La Leyenda de Sergio Ramos – 18 juni

Voetbalfanaten opgelet! Laat de anderstalige titel van deze documentaire je niet afschrikken, want Amazon geeft je komende maand een kijkje in de keuken van één van de beste verdedigers van de afgelopen tien jaar. Ze volgden de topvoetballer, spraken hem over zijn tumultueuze carrière en blikken voorzichtig vooruit op de toekomst.

Solos – 25 juni

Over science-fiction gesproken. Amazon probeert Black Mirror achterna te gaan met een gloednieuwe anthologieserie, met een topcast waar je U tegen zegt. Het verschil met de Netflix Original is dat Amazon het iets hoopvoller aanpakt. In dit artikel vertellen we je meer over dit bijzondere project.

En verder in juni

  • Fear of Rain – 1 juni 2021
  • Black Christmas – 1 juni 2021
  • Superman: Man of Tomorrow – 1 juni 2021
  • The Vampire Diaries S1-S8 – 1 juni 2021
  • Kajillionaire – 8 juni 2021
  • La La Land – 22 juni 2021
  • Bosch S7 – 25 juni 2021
  • Trolls World Tour – 24 juni 2021
  • Mary J. Blige My Life – 25 juni 2021
  • Manhäs De Setembro – 25 juni 2021

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.