Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 23 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Amazon dropt met erotische thriller je volgende favoriete film

Amazon Prime Video heeft een gloednieuwe trailer geserveerd van The Voyeurs, een veelbelovende erotische thriller die op 10 september uitkomt.

Het zijn de laatste tijd vooral Disney+ en HBO Max die de show stelen met hun Originals. Respectievelijk What If…? en The White Lotus zijn grote hits bij de streamingdiensten.

Amazon presenteert The Voyeurs

Vergeet Amazon Prime Video echter niet. Na een tegenvallende tegenhanger van Black Mirror heeft de streamingdienst een veelbelovende nieuwe Original op de planning staan. Op 10 september komt The Voyeurs uit, een erotische thriller.

Het gaat om een film over een jong koppel dat geobsedeerd raakt met hun buren. Nadat ze zijn verhuisd naar een prachtig loft-appartement in het centrum van Montreal, merkt een jong stel dat ze steeds meer geïnteresseerd raken in het seksleven van hun excentrieke buren aan de overkant van de straat.

Obsessie met dodelijke gevolgen

Wat begint als een onschuldige nieuwsgierigheid verandert langzaam in een ongezonde obsessie, nadat ze ontdekken dat een van deze buren de ander bedriegt. Verleiding en verlangen zorgen ervoor dat hun levens op onverwachte manieren in elkaar verstrikt raken, met zelfs dodelijke gevolgen.

The Voyeurs blaast het vergeten genre van de erotische thriller nieuw leven in en stelt de vraag: ‘Is het oké om te kijken?” Aldus het persbericht van Amazon Prime Video.

De synopsis doet lichtelijk denken aan The Woman in the Window, de recente thriller met Amy Adams van Netflix. Daarin is het een vrouw die al jaren haar huis niet uitkomt en de buren bespioneert.

Hopelijk pakt de thriller van Amazon Prime Video beter uit, want The Woman in the Window viel uiteindelijk helaas tegen.

Alfred Hitchcock

Over The White Lotus gesproken: de hoofdrollen in The Voyeurs zijn weggelegd voor Sydney Sweeney (The White Lotus) en Justice Smith (Detective Pikachu). Zij spelen het geobsedeerde koppel.

The Voyeurs is geïnspireerd op Rear Window, een klassieker van Alfred Hitchcock over een fotograaf die met zijn camera de buren bespioneert en daardoor getuige is van een moord.

Daarmee legt regisseur en schrijver Michael Mohan (Everything Sucks!) meteen zeer hoog. Hopelijk kan hij met The Voyeurs inderdaad een dijk van een film afleveren. De eerste volledige trailer belooft in ieder geval veel goeds.

The Voyeurs is vanaf 10 september te streamen op Amazon Prime Video.

Bruce Willis gebruikt deepfakes om niet meer te hoeven acteren

Een obsessie krijgt dodelijke gevolgen in erotische thriller Prime Video
🔥 (Afbeelding: Amazon)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.