Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 17 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Met dit ene abonnement lees jij meer dan 5000 tijdschriften

Alles lezen over de sportzomer van 2021? Niks meer missen op gadgetgebied? Of ga je op vakantie en heb je geen zin om tijdschriften mee te zeulen (maar wel zin om ze te lezen)? Dan word jij vast blij van deze app, waarmee je onbeperkt toegang hebt tot meer dan 5000 (inter)nationale tijdschriften en kranten.

Onbeperkt bingen voor een vast bedrag per maand: dat principe kennen we al op het gebied van films en series. En dat is exact wat je met Readly kunt doen, alleen dan gaat het om tijdschriften en kranten. Meer dan 5000 nationale en internationale uitgaven- van de nieuwste tot oudere edities – vind je in de app. Geen binge-watching maar binge-reading dus. 

Vijf profielen

Laten we het dan meteen maar hebben over de prijs, want dat is vast ook het eerste wat jij je nu afvraagt: wat kost dat geintje? Je krijgt onbeperkt toegang in ruil voor een bedrag van 9,99 euro per maand. Je mag voor dat geld vijf profielen aanmaken. Fijn dus als je niet alleen of samen wilt lezen, maar met je hele gezin. Je kinderen kunnen kiezen uit meer dan 150 tijdschriften, waaronder National Geographic Kids en Quest Junior. En ze kunnen in de app gewoon de puzzels oplossen. Kun jij trouwens ook doen, wat braingym kan nooit kwaad.

Maar misschien heb jij vooral veel zin om alle ins en outs van de sportzomer op de voet te volgen? Dat kan dankzij bladen als Voetbal International en Helden. Je kunt ook zelf werken aan je summer body dankzij Men’s Health en Runner’s World. Of doe inspiratie op voor de bbq (en wat je erbij drinkt) in een van de 350+ tijdschriften over eten en drinken. Meer into gadgets en de nieuwste technologische snufjes? In de tech-sectie vind je meer dan 400 tijdschriften. 

Downloaden en opslaan

Je download tot wel honderd tijdschriften in de app, zodat je ze offline kunt lezen. Handig als je op een plek zonder wifi bent (in het vliegtuig of tijdens een hike in de middle of nowhere) of als je gewoon verder even niet online wilt zijn. Je kunt ook pagina’s opslaan, zodat ze je makkelijk kunt terugvinden en delen met vrienden. Wil je iets weten over een specifiek onderwerp? Dan type je gewoon je keyword in de zoekbalk, waarna je door alle artikelen waarin dat woord voorkomt kunt scrollen. Easy does it! 

Nice: je kunt de app op maar liefst vijf apparaten lezen. Lees je onderweg op je smartphone? De tekst past zich aan het scherm van je mobiele telefoon aan, waardoor je ook op een klein scherm goed kunt lezen. Even geen tijd meer om te lezen? Je abonnement is maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast. Tot die tijd heb je in elk geval heel minimalistisch en duurzaam kunnen bingereaden.

Speciale actie voor lezers van Manners: wil jij Readly een maand gratis uitproberen? Kijk hier voor meer informatie. 

In samenwerking met Readly

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.