Felix Decavel
Felix Decavel Stijl 3 feb 2023
Leestijd: 3 minuten

7 heerlijke sneakers uit Netflix-hit Jonah Hill en waar je ze koopt

Hoeveel lachkicks heb je geteld tijdens het kijken van de nieuwe Netflix-hit You People? En hoeveel kicks? Dit zijn de mooiste sneakers uit de film en waar je ze kan vinden.

Met een cast als Jonah Hill en Eddie Murphy kon het bijna niet misgaan. Maar toch een puike prestatie van de komedie. You People staat inmiddels al dagen op het hoogste schavotje van meest bekeken films op Netflix wereldwijd.

Maar even opvallend als de Netflix-sterren die deelnemen aan de film, zijn de sneakers rond hun voeten. Of draag je toch liever hippe wandelschoenen?

Sneakers uit You People en waar je ze koopt

Jonah Hill werd in You People meermaals gespot in enkele klassiekers, waaronder een paar Nikes die dit lijstje aftrappen.

Supreme x Nike SB Dunk Low

De samenwerking tussen Supreme en Nike leverde deze prachtige sneakers op, die in 2021 op de markt werden losgelaten.

Maar de Supreme Stars Hyper Royals worden nu al beschouwd als een collector’s item, niet in het minst door de Netflix-film You People. Prijs: 573 euro

Air Jordan 1 Lucky Green

Nee, dit zijn niet dezelfde sneakers als die van Heineken x Nike.

Maar hopelijk heb je er evenveel geluk in als Lauren London en vind je er de liefde van je leven in. Prijs: 245 euro

Off-White x Nike Dunk Low Lot

Nieuwe sneakers nodig voor op de eerste date zoals in You People?

Jonah Hill heeft het juiste schoeisel voor je gevonden om de perfecte eerste indruk achter te laten. En voor de dames: deze Gucci-slippers draagt Lauren London op de Netflix & Chill-date met de Superbad-acteur (prijskaartje: 825 euro). Prijs: 579 euro

The Air Jordan 1 SRGN North Pole Chicago

Op bezoek bij sneaker-store Kulture (in het echt de haute couture-winkel Just One Eye in Hollywood) springen de knalrode glitter-Jordans meteen in het oog.

En ook de prijs overigens. Prijs: 5.000 euro

Adidas Yeezy Boost 700 Enflame Amber

Probeer niet te ontvlammen bij het zien van de Enflame Amber-sneakers van Yeezy en adidas, ondanks dat de naam van Kanye West eraan verbonden is.

Het blijven nog steeds stijlvolle schoenen, zoals You People laat zien. Prijs: 284 euro

UNDEFEATED x Nike Kobe 5 Protro

Net zoals Shannon Sharpe van de sportshow UNDEFEATED is Jonah Hill is een grote LA Lakers-fan.  Je vindt de Netflix-ster dan ook vaak courtside, roepend en tierend naar de tegenstander.

En met de collab-sneakers aan de voeten, blijf je altijd ongeslagen. Prijs: 316 euro

Sean Wotherspoon x Nike Air Max 1/97

Als jij en je wederhelft allebei deze schoenen dragen zoals Jonah Hill en Lauren London in de Netflix-hit You People, kan niemand zeggen dat jullie een ANWB-stelletje zijn.

Daar zijn deze Nike-sneakers van top-designer Sean Wotherspoon te cool voor. Prijs: 1.251 euro

All of us Are Dead-sneakers

Check ook deze acht heerlijke sneakers die dankzij de populaire Netflix-serie All of us Are Dead als zoete broodjes over de toonbank vlogen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.