Felix Decavel
Felix Decavel Stijl 24 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

De designertrui die een hoofdrol opeiste in slaande NBA-ruzie

Niet de vechtpartij, noch de beroemde kemphanen zelf eisten afgelopen weekend de hoofdrol op in de NBA. Dit is de peperdure designertrui die in het middelpunt van de belangstelling kwam te staan.

Hommeles en slaande deuren op de basketbalvloer van de Los Angeles Lakers. De beroemde sportpresentator en NFL-legende komt zijn maatje LeBron James wel vaker courtside aanmoedigen. Alleen kreeg Shannon Sharpe het deze keer aan de stok met de naar eigen zeggen onsportieve spelers van het bezoekende team, de Memphis Grizzlies. Ook de vader van NBA-sterspeler Ja Morant deelde voor de ogen van heel Hollywood in de brokken.

Nóg een reden om meer NBA te kijken dus: drama verzekerd.

NBA-gevecht om peperdure trui

Maar het was eerder het opvallend en peperduur kledingstuk van Shannon Sharpe dat de spotlights opeiste.

Zowel huidige als voormalige NBA spelers, zoals populaire podcasters JJ Redick en Patrick Beverly, konden het niet nalaten een redevoering te houden over de prachtige trui in plaats van het verbale gevecht.

Behalve LeBron James, die in de persconferentie na de wedstrijd zijn steun betuigde aan zijn grootste fan.

Twee dingen staan in ieder geval als een paal boven water: als je aan krachttraining doet en stijlvol door het leven gaat, mag je kinderachtige vechtpartijen uitlokken zonder gevolgen. Vanuit de NBA kwam alleen oorverdovende stilte. Maar misschien waren de bazen met open mond vol tanden aan het staren naar de peperdure designertrui van Shannon Sharpe. Vergeten, vergeven en bedekt met de cardigan der liefde.

Toen Sharpe wind kreeg van de razendsnel viral gegane trui plaatste de presentator van het populaire Undisputed dan ook eerst doodleuk een shout-out op Twitter. Leuke combo, inderdaad. Als je er zonder kleerscheuren vanaf komt tenminste.

Excuses komen later wel.

Maar genoeg gepalaverd.

Dit kost de NBA-designertrui van Shannon Sharpe

Welke designer heeft de peperdure trui ontworpen? En hoeveel armen en benen kost het kledingstuk?

shannon sharpe, nba, designertrui
(Afbeelding: Greg Lauren)

De trui die Shannon Sharpe droeg is van designermerk Greg Lauren en het kledingstuk zelf heet de Fisherman GL1 Knit Cardigan Indigo Blue. De broek die hij droeg zou ook van hetzelfde merk zijn. Zoals je kan verwachten, is de designertrui niet goedkoop. Nieuw kost de Fisherman GL1 Knit Cardigan Indigo Blue maar liefst 4.714 euro.

Dan toch maar liever de commandotrui van Daniel Craig.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.