Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 17 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

De ‘viral’ jas uit The Last of Us van Pedro Pascal koop je hier

HBO-serie The Last of Us is een regelrechte hit. Filmrecensenten gaan uit hun dak, onder fans er is een run op die coole jas die Joel (Pedro Pascal) draagt. Maar waar koop je die waxed coat?

We hebben voor jou (en onszelf) even wat research gedaan en praten je bij over de Flannel-Lined Waxed Trucker Jacket van Flint and Tinder.

De jas van Joel (Pedro Pascal) in The Last of Us

Pedro Pascal is een coole dude, en als Joel in The Last of Us al helemaal. We durven je niet te garanderen dat jij ineens net zo adorabel bent met deze jas om je lijf, maar een upgrade van je garderobe is het zeker.

jas, pedro pascal, joel, the last of us, te koop
Pedro Pascal als Joel in The Last of Us (Afbeelding: HBO)

The Last of Us is gebaseerd op de gelijknamige game en speelt zich af in een apocalyptische wereld. Joel is een van de overlevenden, zo’n twintig jaar na een zombie-uitbraak. Daarbij hoort die heerlijke sfeer, die je ook kent uit films als Mad Max. De woestijnachtige stijl van Pedro Pascal maakt het plaatje compleet.

Waxed Trucker Jacket van Flint and Tinder

Niet voor niets vragen mensen op social media zich af wat voor jas Pedro Pascal draagt op de bovenstaande foto. Welnu, dat is de Flannel-Lined Waxed Trucker Jacket van Flint and Tinder, verkrijgbaar in verschillende apocalyptische tinten.

jas, pedro pascal, joel, the last of us, te koop, flint and tinder
Flint and Tinder
jas, pedro pascal, joel, the last of us, te koop, flint and tinder, waxed jacket
Flint and Tinder

Je koopt de nu al beroemde jas uit The Last of Us voor 298 dollar via Huckleberry. En wees gerust: de jas wordt in Nederland en België bezorgd, lezen we in de shipping-voorwaarden.

De trui van Daniel Craig in No Time to Die

Om de ruige look van Pedro Pascal nog eens een extra boost te geven, gooi je er een vleugje Daniel Craig bij. Check de army sweater die hij als James Bond droeg in No Time to Die en waar je die koopt.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.