Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 4 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

De army sweater van James Bond in No Time To Die is nu te koop

Eerder schreven we al over de army sweater van N.Peal, die Daniel Craig draagt op de filmposter van No Time To Die. Nu is de iconische trui van James Bond eindelijk te koop.

Een commandotrui, army sweater, legertrui of hoe je het item ook wil noemen, moet eigenlijk iedere man in zijn garderobe hebben. Te herkennen aan de patches op de schouders en ellebogen, stijlvol door zijn eenvoud en schier onverwoestbaar. Het exemplaar van N.Peal, dat door Daniel Craig wordt gedragen in de 25e James Bond-film No Time To Die, is wat ons betreft de heilige graal op dit gebied.

De army sweater van James Bond uit No Time To Die

Je kunt een commandotrui bij de legerdump kopen of bij een vintage shop. Doen, vooral als je niet te veel wil betalen. Voor de army sweater van N.Peal betaal je meer, omgerekend 395 euro om precies te zijn. Niet zonder redenen. Zo is de trui van James Bond gemaakt van 90 procent merino-wol en 10 procent kasjmier.

james bond, no time to die, army sweater, commadotrui, te koop, npeal, daniel craig
N.Peal

Ook voor de vrouwelijke 007

Daarnaast maken de sublieme snit, de touwtjes bij de hals en de boord die net even wat verder doorloopt tot op de schouders de trui uniek. En inspelend op de eerste vrouwelijke 007, in No Time To Die gespeeld door Lashana Lynch, is de army sweater van N.Peal uitgebracht in een unisex pasvorm.

james bond, no time to die, army sweater, commadotrui, te koop, npeal, daniel craig
N.Peal

Stijlinspiratie van Daniel Craig en Lashana Lynch

Het is dus niet alleen Daniel Craig, maar ook Lashana Lynch die je als commando een dosis stijlinspiratie geeft. No Time To Die is overigens niet de eerste James Bond-film waarvoor N.Peal kleding heeft ontworpen. Zo liep Daniel Craig in Spectre rond in een witte schipperstrui. Ook kun je items kopen uit Goldeneye, Skyfall, Die Another Day en nog een reeks 007-films. Bekijk hier de complete collectie.

james bond, daniel craig, army sweater, commandotrui, npeal, tr
Universal Pictures
james bond, daniel craig, army sweater, commandotrui, npeal, trui, no time to die
Universal Pictures

? Check ook: Waarom Daniel Craig een sekscoach inschakelde voor No Time To Die

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.