Pim Jansen
Pim Jansen Kunst & Fotografie 21 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Hier is de volledige top 100 vrouwen van 2023 volgens Maxim

Dat Ashley Graham als winnaar uit de bus kwam in de Maxim Hot 100 las je eerder al. Maar hier is dan eindelijk de volledige top 100 meest sexy vrouwen van 2023.

Maxim Magazine is internationaal het toonaangevende blad wat betreft de verkiezing voor de meest sexy vrouwen op aarde. Of een dergelijke verkiezing nog wel van deze tijd is, mag jezelf beoordelen.

Ashley Graham is World’s Sexiest Woman 2023

De winnaar laat in ieder geval zien dat alle vrouwen zich vertegenwoordigd kunnen voelen in de Maxim Hot 100. Ashley Graham was een van de eerste wereldberoemde plus-size modellen, en haar maten zijn tegenwoordig genormaliseerd. Plus-size is dan ook een gedateerde term.

Bekijk de volledige fotoshoot van Ashley Graham in de Maxim Hot 100.

De best scorende Nederlanders

Cindy Kimberly is de best scorende Nederlander in de Maxim Hot 100. Ook het Nederlandse model Imaan Hammam behoort volgens Maxim tot de honderd meest sexy vrouwen op aarde.

Eind 2021 was Cindy Kimberly te zien met een zinnenprikkelende footshoot in Maxim.

Zangeressen

Maxim heeft op Instagram de Hot 100 verdeeld in categorieën. Swipe hieronder door de mooiste zangeressen ter wereld.

Actrices

Van de dochter van Johnny Depp en Margot Robbie tot Sydney Sweeney en Jenna Ortega; dit zijn de meest sexy Hollywood Heartbreakers.

Modellen

En een top 100 met de meest sexy vrouwen ter wereld is natuurlijk niet compleet zonder topmodellen. Van Candice Swanepoel tot Hailey Bieber, swipe er rustig doorheen.

Iconen en supersterren

Social media-sterren

Top 100 meest sexy vrouwen van 2023

Hebben we ze bijna allemaal wel gehad, maar Ashley Graham heeft nog meer dames in haar kielzog. Bekijk hier de volledige Maxim Hot 100. Een paar eervolle vermeldingen binnen deze lijst: Georgia May Jagger (de dochter van onze held Mick), Leni Klum (de dochter van onze heldin Heidi) en Lila Moss (de dochter van die andere heldin Kate).

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.