Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 5 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Orgies, drugs en de dochter van Johnny Depp: The Idol belooft wat

Er is een ‘nieuwe’ trailer van The Idol, de 18+ HBO-serie van The Weeknd met de dochter van Johny Depp, Lily-Rose genaamd. Ook op Instagram worden volop beelden gedeeld.

Lily-Rose Depp is de 23-jarige dochter van Johnny Depp en de Franse actrice en zangeres Vanessa Paradis. Ze combineert de ambachten van haar ouders al enige tijd. De Frans-Amerikaanse actrice begon met acteren in 2014 in Tusk en speelde hetzelfde personage in de spin-off Yoga Hosers uit 2016. Datzelfde jaar speelde ze de hoofdrol naast Natalie Portman in de Frans-Amerikaanse film Planetarium. In april 2015 deed ze een eerste fotoshoot voor het Australische magazine Oyster en in juli 2015 debuteerde ze als model voor Chanel.

Nieuw trailer HBO-serie The Idol

The Idol is een samenwerking tussen The Weeknd en Euphoria-regisseur Sam Levinson. De hoofdrollen worden vertolkt door Lily-Rose Depp en Abel Tesfaye zelf. Laatstgenoemde is de officiële naam van The Weeknd.

De show volgt een popzangeres die verliefd wordt op een clubeigenaar uit Los Angeles, die ook nog eens een cultleider blijkt te zijn. De eerste korte trailer belooft dan ook een prettige dosis smerigheid. Of, zoals de eerste trailer het al beschreef: “Het meest slonzige liefdesverhaal in heel Hollywood”.

Seks, drugs en de dochter van Johnny Depp

De hand van de Euphoria-regisseur is in ieder geval ook weer duidelijk zichtbaar in de tweede trailer van de HBO-serie. Seks, orgies, drugs, Lily-Rose Depp wordt aan alles onderworpen waar haar vader Johnny wel bekend mee zal zijn. Ook de eerste teaser, die je hieronder ziet, had al een 18+ rating.

Op Instagram wordt de nieuwe HBO-serie met The Weeknd en Lily-Rose Depp ook volop gepromoot. Wanneer The Idol in première gaat is nog niet bekend. Wel wordt de serie dit jaar verwacht.

Check alvast welke films en series in september verschijnen op HBO Max.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.