Felix Decavel
Felix Decavel Stijl 14 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

De exorbitante horloges van Super Bowl MVP Patrick Mahomes

Patrick Mahomes werd wederom tot MVP uitgeroepen van zowel het reguliere seizoen als de Super Bowl. Bij zo’n godenstatus horen natuurlijk een paar prijzige doch prachtige horloges. Dit is zijn waanzinnige collectie, van Rolex tot Omega.

Dat de Kansas City Chiefs de Super Bowl zouden winnen, stond bijna in de sterren geschreven. En al zeker aangezien de spelers gekleed als winnaars door het leven gaan.

Maar leider en quarterback Patrick Mahomes gaat sowieso met de kroon lopen wat horloges betreft.

De horlogecollectie van Patrick Mahomes

Je krijgt maar liefst vijf Rolex-horloges voor de kiezen. Maar eerst een Omega als aperitief.

Omega Seamaster Aqua Terra

De Super Bowl-winnaar zal je niet vaak zonder Rolex om de pols zien, maar voor modeblad GQ droeg Patrick Mahomes uitzonderlijk een Omega: de Seamaster Aqua Terra van massief goud. Je kan er zelf eentje kopen voor zo’n 40.000 euro.

Patrick Mahomes, super bowl, horloge, rolex, omega
(Afbeelding: GQ / Omega)

Rolex Daytona Zenith

De Rolex Daytona Zenith was een van de eerste horloges waarmee Patrick Mahomes gespot werd. Kort na het tekenen van je eerste NFL-contract mag je jezelf dan ook wel een cadeautje doen. Tegenwoordig wordt het kunststukje niet langer vervaardigd. Maar tweedehands kun je je voor zo’n 40.000 euro zelf een Super Bowl-winnaar voelen.

Patrick Mahomes, super bowl, horloge, rolex, omega
(Afbeelding: Sotheby’s)

Rolex Oystersteel Yacht-Master II

Toen Patrick Mahomes zijn eerste MVP-trofee in 2019 in ontvangst nam, droeg hij een Yacht-Master II, zowat het prijzigste Rolex-horloge dat volledig van staal gemaakt is. Voor 20.000 euro kan er eentje van jou zijn.

Rolex ‘Batman’ GMT-Master II

Maar als liever iets meer op de centen let, kan je ook de Rolex GMT-Master II (bijgenaamd Batman) kopen, eveneens volledig van staal maar dan voor de helft van de prijs. Toeval of niet, tijdens de Super Bowl maakte Batman een rentree.

Patrick Mahomes, super bowl, horloge, rolex, omega
(Afbeelding: GMJ Watches)

Rolex Yacht-Master 40

Hij speelt dan wel American Football, de Super Bowl-ster is eigenlijk een even grote fan van de NBA. En dan vooral de Dallas Mavericks waar Patrick Mahomes al vaker courtside gespot werd. Tijdens een wedstrijd tegen de New Orleans Pelicans in 2021 droeg hij een Yacht-Master 40. Nieuw koop je dit horloge voor ongeveer 30.000 euro.

Patrick Mahomes, super bowl, horloge, rolex, omega
(Afbeelding: Rolex)

Rolex Daytona Rainbow

Trouwe lezers van Manners (bedankt!) herkennen ongetwijfeld de Rolex Daytona Rainbow. De vrouw van Roger Federer werd er ook al in gespot tijdens het afscheid van de GOAT-tennisser. Net als Harry Kane op het afgelopen WK voetbal in Qatar. Maar Super Bowl MVP Patrick Mahomes heeft er ook eentje in zijn horloge-arsenaal.

Gewone stervelingen hebben helaas geen toegang dat deze speciale versie van de Rolex Daytona Rainbow. Op de reseller-markt kan je er wel eentje vinden voor 750.000 euro. Tijd kost geld natuurlijk.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.