Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Auto's 25 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Een vrouw verleiden met je rijkunsten? Zorg dan dat je deze skill beheerst

Indruk maken op het andere geslacht kan op vele manieren. Een goed fysiek voorkomen of gevoel voor humor helpt, maar ook je rijkunsten spelen een rol. Blijkbaar maken bepaalde manoeuvres achter het stuur een hoop los bij vrouwen. Maar welke bijzondere verrichting is het meest aantrekkelijk?

Moneybarn, een Brits bedrijf waar je geld kan lenen voor de aanschaf van een auto, zocht het uit. Ze deden onderzoek onder 2.000 mensen en vroegen hen het hemd van het lijf. Allerlei auto gerelateerde onderwerpen kwamen voorbij, waaronder ook welke rijkunsten het meest aantrekkelijk zijn.

Praktisch en verleidelijk

Je denk dan waarschijnlijk meteen aan stoere acties op hoge snelheid. Het scherp aansnijden van een bocht, driften of inhalen. Niets is minder waar. De meest aantrekkelijke manoeuvre is er volgens dit onderzoek eentje die een stuk praktischer is. Ruim 60% van de vrouwen geeft aan dat zij een man die kan fileparkeren zeer aantrekkelijk vinden.

aantrekkelijk rijkunsten verleiden fileparkeren
Fileparkeren blijkt enorm aantrekkelijk te zijn (Afbeelding: Moneybarn)

Dat gevoel is geheel wederzijds. Ook ruim de helft van de mannen geeft aan dat hun bloed sneller gaat stromen van een vrouw die kan fileparkeren. Ook over de rest van de top drie zijn beide geslachten het redelijk met elkaar eens. Zowel mannen als vrouwen geven aan onder de indruk te zijn van keren door middel van drie keer steken en achteruit rijden met je arm op de passagiersstoel (een klassieker).

De meest aantrekkelijke merken

Wil je echt indruk maken, dan moet je deze manoeuvres uitvoeren in een Audi. Zowel bij de vrouwen, als bij de mannen kwam dit merk als meest aantrekkelijk uit de bus. Op gepaste afstand volgen BMW, Ford en Mercedes. Zorg er in ieder geval voor dat hij schoon is. Bijna de helft van de vrouwen geeft namelijk aan een nette auto zeer aantrekkelijk te vinden.

FHM onthult de 100 meest begeerlijke vrouwen ter wereld van 2021

Nu we het toch over vrouwen en auto’s hebben: heb je het wagenpark van Kendall Jenner als eens zien? In tegenstelling tot de rest van haar familie is deze Kardashian-Jenner-telg best ingetogen, en dat zie je ook terug in haar wagenpark. Kendall is een echte liefhebber. Haar collectie is een prachtige verzameling vol moderne luxe-bakken, maar bestaat toch vooral uit uiterst stijlvolle klassiekers. Je vindt ze hier.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.