Redactie
Redactie Human Interest 30 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

FHM onthult de 100 meest begeerlijke vrouwen ter wereld van 2021

Op de valreep van 2021 heeft FHM onderzocht wie volgens de Nederlandse man de meest sexy vrouw ter wereld is. Een jaar geleden ging die titel naar Margot Robbie, maar zij staat niet langer op het podium. Wie dit jaar het goud, zilver en brons mochten ophalen (+ de rest van de top 10) lees je in dit artikel.

FHM ken je natuurlijk van de FHM500. In deze lijst ligt de aandacht volledig op het vrouwelijke schoon uit Nederland. Als internationale tegenhanger is de 100 Sexiest in het leven geroepen. In deze verkiezing spelen landsgrenzen geen rol en kon er op elke vrouw gestemd worden. 30.000 FHM-lezers hebben dit gedaan. Van al die stemmen gingen er het meest naar de meest sexy vrouw van 2021: Gal Gadot.

Gal Gadot is de meest sexy vrouw van 2021

De actrice uit Israël neemt daarmee het stokje over van haar DC-collega Margot Robbie. Gal Gadot beleefde in 2009 haar grote doorbraak. Met haar rol als Gisele in Fast & Furious brak ze internationaal door. Vervolgens dook ze op in nog drie Fast & Furious-films en werd ze gecast als Wonder Woman. Vooral als superheld wist ze het publiek voor zich te winnen.

Red Notice: duurste Netflix-film ooit krijgt explosieve eerste trailer
Dwayne Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot in Red Notice (Afbeelding: Netflix)

Dat deed ze met haar acteerkunsten, maar ook met haar voorkomen. Gal Gadot heeft iets unieks en vooral iets mysterieus. Hierdoor valt ze op en weet ze het hart van menig man sneller te laten kloppen. Het is dan ook geen verrassing dat ze door de Nederlandse man verkozen is tot meest sexy vrouw van 2021. Het is overigens niet de eerste keer dat ze deze prijs in de wacht sleept. In 2017 kreeg ze dezelfde titel al eens toebedeeld door de Engelse editie van mannenmagazine FHM.

De top 10 meest sexy vrouwen ter wereld

Met deze overwinning laat Gal Gadot vele prachtige vrouwen achter zich. Zo vinden we de winnares van vorig jaar, Margot Robbie, op plek vier. Zij wordt op de voet gevolgd door de Belgische Rose Bertrams en kersverse Bondgirl Ana de Armas. Echter is er in de lijst met meest sexy vrouwen van 2021 ook ruimte voor minder bekende namen. Zo gaat het brons naar Natasha en is het zilver voor Izabela Ion.

Gal Gadot

Natasha

Izabela Ion

Margot Robbie

margot robbie, mooiste vrouwen van 2020, nederlandse man
Margot Robbie (Afbeelding: Universal Pictures)

Rose Bertram

Ana de Armas

Hannah Palmer

Jasmine Tookes

Scarlett Johansson

Mila Kunis

Mila Kunis FHM meest sexy vrouw 2021
Mila Kunis (Afbeelding: AFP / Mark Ralston)

De FHM 100 meest sexy vrouwen van 2021

Bovenstaande top 10 is slechts het topje van de ijsberg. De complete lijst met de meest sexy vrouwen van 2021 is tien keer zo lang. Wie er op plek 11 t/m 100 staan, lees je hier op de site van FHM.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.