Stijn Kuster
Stijn Kuster Architectuur 21 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Binnenkijken: villa uit The Wolf of Wall Street te koop voor fortuin

Het landgoed in Long Island (New York) dat is gebruikt voor de film The Wolf of Wall Street staat voor een fortuin te koop. Neem een kijkje in de miljoenenvilla, waarin Leonardo DiCaprio een van zijn meest iconische rollen speelde.

Naast deze film is ook Elementary of The Loudest Voice hier opgenomen. Het is niet zomaar dat deze locatie gescout is. Zowel de woning als tuin zijn behoorlijk indrukwekkend.

Te koop: villa uit The Wolf of Wall Street

De villa uit The Wolf of Wall Street heeft samen met de tuin een oppervlakte van 15.000 vierkante meter. Onderdeel hiervan is een grote weide en stal voor paarden. De verkoper en stichter van het vastgoedobject is Ralph Bianculli, een bekende ruiter die zelf renpaarden op het landgoed fokte.

The Wolf of Wall street, huis
(Afbeelding: Douglas Elliman)

Ook als je niet van paarden houdt, is de villa uit The Wolf of Wall Street een paradijs. De woning heeft drie verdiepingen met zes slaapkamers en zeven badkamers. Vanaf verschillende slaapkamers kijk je uit op het zoutwaterzwembad (je weet wel, van die pool party) en de watervallen in de omgeving.

De wijnkelder (Afbeelding: Douglas Elliman)

Voor optimaal genot is de villa voorzien van een speciale ruimte met hot-tub, een barbershop, bar, fitnessruimte, wijnkelder en poker- en theaterruimte. Om dan nog maar te zwijgen over de verschillende zitkamers.

Net geen 10 miljoen dollar

Omdat steenrijke mensen met zo’n gigantisch landgoed vaak ook een mooi wagenpark hebben, is er asfalt aangelegd om je bolides te etaleren en kun je ook nog eens vier auto’s in je garage stallen.

Is het als starter nog mogelijk een huis te kopen? 4 tips

De villa uit The Wolf of Wall Street ligt op 50 minuten van Manhattan. Wil je naar New York City, dan zal je dus een stukje moeten rijden – of gereden moeten worden. Wil je het landgoed kopen, dan moet je over een aardig vermogen beschikken. Het huis heeft een prijskaartje van 9,995 miljoen dollar. Neem alvast een kijkje in en rondom het huis.

De keuken. (Afbeelding: Douglas Elliman)
De bar. (Afbeelding: Douglas Elliman)
Het kantoor. (Afbeelding: Douglas Elliman)
The Wolf of Wall street, huis
De woonkamer. (Afbeelding: Douglas Elliman)
The Wolf of Wall street, huis
De eetkamer. (Afbeelding: Douglas Elliman)
The Wolf of Wall street, huis
Het volledige landgoed van The Wolf of Wall Street. (Afbeelding: Douglas Elliman)

Binnenkijken met een virtuele tour

Hierboven zie je de foto’s, maar binnenkijken kan veel uitgebreider via een virtuele tour en andere mogelijkheden op de website van vastgoedbedrijf Douglas Elliman.

Check ook de villa uit The Godfather, die onlangs te koop stond voor 7 miljoen dollar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.