Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 5 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Modellen hullen zich massaal in lingerie voor Valentijnsdag

Valentijnsdag komt eraan, en dan geef je natuurlijk iets aan je date waar je zelf ook wat aan hebt. Juist, een setje lingerie. Victoria’s Secret geeft inspiratie en steekt haar modellen in pikante setjes. Eerder gaf Rihanna met Savage x Fenty al een voorproefje.

Victoria’s Secret is niet meer wat het ooit was. Ooit liep er één type model over de catwalk tijdens de jaarlijkse Fashion Show, maar inmiddels heeft het lingeriemerk een behoorlijke diversiteitsslag gemaakt. Er zijn nieuwe mensen aan het roer, de Fashion Show is niet meer en er is plaats voor modellen in alle kleuren en maten.

Victoria’s Secret-modellen in lingerie voor Valentijnsdag

Goede ontwikkeling. Naast de nieuwe modellen is er ook nog een select groepje supermodellen over, dat tijdens het vorige decennium furore maakte op de catwalk. Want laten we niet schijnheilig doen: we waren groot fan van de Victoria’s Secret Fashion Show. Candice Swanepoel is nog altijd van de partij, net als Lais Ribeiro. Een overzicht, ter inspiratie voor Valentijnsdag.

Candice Swanepoel

Sara Sampaio

Lais Ribeiro

Devyn Garcia

Taylor Hill

Imaan Hammam

Rihanna en de lingerie van Savage x Fenty

Baas boven baas is lingerie-godin Rihanna. Nadat de Victoria’s Secret Fashion stopte, sprong zij in het gat met de Savage x Fenty Show. Vanaf het begin had de zangeres maar één doel met haar lingeriemerk: iedere, maar dan ook echt iedere vrouw moet zich vertegenwoordigd voelen.

Voor Valentijnsdag 2021 kroop Rihanna zelf weer eens in haar lingerie. Een voorproefje zie je hierboven, de volledige fotoshoot bekijk hier. Ook Savage x Fenty heeft zo haar ambassadeurs, en ook die hullen zich massaal in de setjes die jouw Valentijnsdate verdienen. Een klein overzicht.

Alek Wek

Brit Brown

Lulu Bonfils

Shakyna Payne

Lingerie shoppen voor je vriendin of Valentijnsdate? Kijk hier (Savage x fenty) en hier (Victoria’s Secret).

👙 Lees ook: Yolanthe in bikini de straat op en LA geniet mee

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.