Pim Jansen
Pim Jansen Life 2 okt 2020

Bella Hadid geeft smaakvol voorproefje Savage x Fenty Show 2020

De Savage x Fenty Show 2020 zit erop en is vanaf vandaag te zien op de streamingdiensten Amazon Prime en Apple TV+. Bella Hadid geeft op Instagram vast een voorproefje in kinky lingerie.

Waar de Victoria’s Secret Fashion Show stopte, ging Rihanna’s lingerieparade verder. De Savage x Fenty Show barst van de inclusiviteit en diversiteit. Drag queens, zwangere vrouwen, senioren, modellen met een maatje meer; alles en iedereen loopt mee.

Bella Hadid in kinky lingerie

Tussen de parade aan verschillende culturen, maten en genders lopen ook topmodellen mee, waaronder Bella Hadid. Op Instagram gaf ze een voorproefje in kinky lingerie. Duidelijk, we slaan vanavond Veronica Inside even over en gaan plat voor Apple TV+.

Een hoog zittende string, latex lieslaarzen en handschoenen, een minuscuul visnetje, krappe beha; de sfeer van de show is direct duidelijk. “Zo werd ik absoluut niet wakker. Een dikke kus naar stylist Priscilla, die iemand zes maanden geen make-up zo wist op te veranderen. Kijk de Savage x Fenty Show 2020 op Apple TV+”, aldus Bella Hadid op Instagram. Daarna postte ze nog een paar foto’s en een video. Bekijk ze hieronder en vergeet niet te swipen door de posts.

“Mijn alter ego, ik ken haar niet”, zegt Bella Hadid bij de laatste video, waarin ze haar dank nogmaals uitspreekt richting Rihanna, Savage x Fenty en de stylisten. In een andere post: ‘Oh, en vergeet niet te stemmen’.

Savage x Fenty Show 2020 op Amazon Prime en Apple TV+

De Savage x Fenty Show 2020 is vanaf vandaag (2 okotber) te zien op de streamingdiensteen Amazon Prime en Apple TV+. Bekijk hier alle modellen die naast Bella Hadid te zien zijn op de catwalk. Sommigen daarvan gaven ook alvast een subtiel voorproefje.

👙 Check ook: Shakira gaat viral in bikini, want heupen liegen niet

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bella Hadid geeft smaakvol voorproefje Savage x Fenty Show 2020
Sluiten