Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 15 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Rihanna viert de liefde en zet Instagram in vuur en vlam

Als er iets nodig is in 2021, dan is het liefde. Rihanna snapt dat heel goed en blikt in doorzichtige lingerie vast vooruit op Valentijnsdag. Hoogstpersoonlijk presenteert ze de nieuwste collectie die gericht is op Valentijnsdag.

Fans van Rihanna denken zullen nu even terugdenken aan vorig jaar, toen de zangeres en lingeriekoningin de valentijnscollectie van 2020 onthulde. Toen bestond de collectie uit verschillende prints, maar vandaag is rood.

Nieuw collectie Savage x Fenty

Voor degenen die direct voor zichzelf of voor hun vriendin (cadeautip, doet het altijd goed) willen shoppen: de nieuwe collectie bestaat uit knalrode en doorschijnende lingerie, aangevuld met latex items als handschoenen en jarretels.

Savage x Fenty is het lingeriemerk dat Rihanna in 2018 oprichtte. Haar campagnes worden geroemd vanwege diversiteit en inclusie. “Lingerie moet speels en sexy zijn voor iedere vrouw”, zei Rihanna bij de oprichting. En daarmee bedoelt ze ook écht iedere vrouw, ongeacht maat, kleur of gender. Topmodellen, transgenders, modellen met een paar maatjes meer; iedereen loopt mee in de modeshows. Ook de nieuwe valentijnscollectie is weer in het breedst mogelijke scala aan maten beschikbaar.

Rihanna in lingerie voor meer liefde

Maar eerlijk is eerlijk: wij zijn vooral fan van Rihanna. “You’re not my only Valentine…”, zegt ze op Instagram. De reeks foto’s en video’s waarin ze de nieuwe Savage x Fenty-lingerie presenteert, gaan weer viral. Maar dat is allang geen verrassing meer. Deze vorm van inspiratie zal in ieder geval niet snel vervelen. Een compilatie van de foto’s en video’s.

rihanna, valentine, 2021, lingerie
(Afbeelding: Savage x Fenty)

Om af te sluiten met een inspirerende quote van Rihanna. “Met Savage x Fenty wil ik grenzen verleggen en vrouwen aanmoedigen om hun uniciteit te omarmen. Jij bepaalt zelf of je sexy bent, daar is niemand anders voor nodig.” Waarvan akte.

😍 Lees ook: Jennifer Lopez breekt Instagram met ‘Beach Bum’

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.