Pim Jansen
Pim Jansen Style 14 februari 2020

Rihanna is de absolute koningin van Valentijnsdag 2020

Het is Valentijnsdag, maar dat kaartje hebben we vorige week al gestuurd. Post naar Amerika duurt nou eenmaal wat lager. Inmiddels zal onze liefdesbrief op de deurmat liggen van Rihanna, die met haar lingerie van Savage x Fenty de absolute koningin is van Valentijnsdag 2020.

Het zal je niet zijn ontgaan dat Rihanna nog niet zo lang geleden het lingeriemerk Savage x Fenty lanceerde. Sindsdien is ze de godin van de lingerie. Net als vorig jaar jaar kwam ze ook in 2020 met een speciale collectie voor Valentijnsdag. Daar zitten heel wat leuke cadeautjes tussen voor je vriendin, al ben je nu een beetje laat. Op haar beurt trakteert onze cursh ook op lingerie, zij het op een heel andere manier.

Rihanna en haar Savage x Fenty lingerie voor Valentijnsdag

Rihanna heeft wat met Valentijnsdag, zo blijkt sinds ze haar microfoon heeft ingeruild voor lingerie. Met Savage x Fenty kwam ze al twee keer met een valentijnscollectie en daar stond ze zelf uitgebreid model voor. Een pure vorm van kunst, anders kunnen we het niet omschrijven. De onderstaande foto’s verdienen het dan ook om ingelijst te worden.

Naast mooie plaatjes zorgt het lingeriemerk van Rihanna vooral voor meer diversiteit en inclusiviteit in de modewereld, dat is de grootste winst van Savage x Fenty. Het merk richt zich op alle vrouwen, ongeacht kleur of maat. Dat komt in de campagnes ook duidelijk naar voren met het brede scala aan modellen. Goed nieuws voor vrouwen dus, die zich op grotere schaal vertegenwoordigd voelen. En onder het motto beter laat dan nooit: koop nou gewoon eens een mooi setje lingerie voor je vriendin. Wordt ze blij van, en je plukt er zelf ook de vruchten van.

Check ook: Bella Hadid als Miss February in V-Magazine is pure kunst

Reageer op artikel:
Rihanna is de absolute koningin van Valentijnsdag 2020
Sluiten