Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 7 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Jennifer Lopez begint 2021 als de motivator die we nodig hebben

Op de dag dat Trump-protestanten het Capitool in Washington bestormden, zette Jennifer Lopez Instagram in vuur en vlam. Yep, met haar billen, die hun weerga nog altijd niet kennen.

Of ze slakkenslijm op haar billen smeert, slangebloed drinkt of gewoon een trage celdeling heeft; we weten het niet. Feit is dat de 51-jarige Jennifer Lopez er nog altijd uitziet als een jonge godin. Ze begint 2021 als motivator met louter positieve boodschappen en beelden. Een prima tegenhanger van alle ellende op deze wereld.

Jennifer Lopez breekt Instagram met ‘beach bum’

Laten we er geen doekjes om winden: Jennifer Lopez staat naast haar muziek en acteerskills ook bekend om haar billen. Al sinds de jaren 90 van de vorige eeuw pronkt ze ermee, en als het aan de zangeres zelf ligt tot en met de jaren 30 van deze eeuw. ‘Beach bum 🏖#GodsLight’, schrijft ze op Instagram.

Natuurlijk beschikt Jennifer Lopez toevallig over het juiste genenpakket, maar voor een ‘beach bum’ moet ook getraind worden. En haar effort steekt ze niet onder stoelen of banken. ‘Monday morning! 2021. Let’s get it! #Lift’, zegt de zangeres tegen haar volgers.

Om een paar uren later met het resultaat te pronken. ‘Monday Motivation’.

Oh ja, op deze manier gleed Jennifer Lopez 2021 in.

Het is bijna niet te geloven dat Jennifer Lopez al 51 jaar oud is. Maar in een eerder interview spreekt ze liever over ‘we’.

‘We durven onze billen nog te showen’

“Vrouwen worden tegenwoordig met een andere houding oud. We zijn even fit als vrouwen van twintig en de manier waarop er naar ons wordt gekeken is veranderd. We zijn aantrekkelijke vrouwen met meer zelfvertrouwen dan voorheen. Onze billen durven we nog te laten zien, en dat is erg sexy voor mannen van elke leeftijd”, aldus Jennifer Lopez. We sluiten af met een quote van Barry Stevens: vooral doorgaan!

😍 Check ook: De 10 mooiste vrouwen van 2020 volgens de Nederlandse man

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.