Pim Jansen
Pim Jansen Films & Series 27 feb 2024
Leestijd: 1 minuut

Viaplay stunt met korting voor F1-seizoen 2024 en biedt gratis extra

Viaplay heeft in 2024 nog gewoon de uitzendrechten voor de Formule 1. Het nieuwe seizoen staat voor de deur, en je kunt nu met dikke korting een abonnement afsluiten. Daarbij krijg je gratis toegang tot F1 TV Pro.

Komend weekend begint het Formule 1-seizoen van 2024 in Bahrein, waarna Max Verstappen en zijn concurrenten een bomvol schema wacht. Zaterdag 2 maart, en dus niet op zondag, wordt de eerste race gereden. En het is nu wel eens klaar met de korrelige gratis streams, lijkt ons zo.

Korting op Viaplay voor Formule 1-seizoen 2024

Goede timing om daarmee te stoppen, want Viaplay geeft nu 20 procent korting op een jaarabonnement. Als je dat in één keer afsluit en betaalt, komen de kosten op 12,79 euro per maand. Hiermee bespaar je 38,40 euro. Dit abonnement heeft een bindende periode van 12 maanden en is daarna opzegbaar. De kosten voor een jaar komen op 153,48 euro.

Betaal je liever per maand? Dan komen de maandelijkse kosten op 15,99 euro. Het voordeel hiervan is dat je Viaplay één week gratis kunt proberen. Bij beide abonnementen heb je naast de Formule 1 ook toegang tot de Premier League, Bundesliga, Darts en meer sport. Naast sport kun je op de streamingdienst ook veel films en series streamen.

Gratis toegang tot F1 TV Pro

Maar de grote troef van het nieuwe Viaplay-abonnement met korting is de gratis toegang tot F1 TV Pro. Via dat platform heb je allerlei extra’s tijdens de live Formule 1-races, zoals willekeurig switchen tussen onboard camera’s. Ook heb je toegang tot telemetrie en radioverkeer naar keuze.

Met het nieuwe abonnement sla je twee vliegen in één klap en is de discussie tussen kamp Viaplay en kamp F1 TV Pro voorbij. Dan is het nu alleen nog wachten op de groene vlag, al dan niet van je partner!

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.