Stijn Kuster
Stijn Kuster Auto's & Motoren 3 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze prachtige villa is het ultieme huis voor iedere autoliefhebber

Dit huis in de Amerikaanse staat Montana is dé woning voor autoliefhebbers. Naast dat er meer dan voldoende ruimte is om al je auto’s te parkeren, beschikt de woning over bizarre functionaliteiten die je normaalgesproken nooit bij een woonhuis ziet.

Zo heeft de woning een autobrug, een tankstation en zelfs een eigen rollerbank (dyno). Daarnaast is er ruimte om zo’n vijftig(!) auto’s te stallen. Voor de echte verzamelaar dus.

Van dit huis droomt iedere autoliefhebber

Al deze auto’s kun je kwijt in de ondergrondse garage. Mocht dit niet genoeg zijn dan is er ook nog een flinke oprit. Dan wil je natuurlijk wel dat ze staan te blinken. Gelukkig heeft deze villa een inpandige wasstraat.

woning, huis, autoliefhebbers
(Afbeelding: Zillow)

Naast alle garagefaciliteiten is het ook nog eens een luxe huis. In totaal beslaat de woning zo’n 836 vierkante meter. Op deze oppervlakte vinden we vier slaapkamers, vijf badkamers, een sportruimte, een ruime keuken en (jawel) een grote garage met plek voor nog eens twee auto’s. In het huis is veel gebruik gemaakt van hout en bruintinten. Hierdoor heeft het geheel een warme en chique uitstraling.

De olie van je handen afweken in de Hot Tub

Vanuit het huis heb je uitzicht over de bergen en bossen van Montana. Een prachtig plaatje waar je vanuit de Hot Tub van kun genieten. Ook is er in de tuin een grote ‘boomhut’ en staat er een gastenverblijf. Daarnaast is er nog een gebouw voor de opslag van de tractor die met name gebruikt zal worden om sneeuw te schuiven.

(Afbeelding: Zillow)
woning, huis, autoliefhebbers
(Afbeelding: Zillow)

Mocht je ingesneeuwd zitten en de stroom zijn uitgevallen, dan staat er nog een 150 kW generator. Zo kan je zelf je stroom opwekken. Zonder brandstof voor de stroom-opwekker zit je niet snel, onder de oprit kan namelijk 3785 liter brandstof worden opgeslagen.

Een kijkje in de gepantserde miljoenenvilla van Steven Seagal

Pittige prijskaartje

De vraagprijs van het autoliefhebbers-huis is maar liefst 12 miljoen dollar. Uiteraard is dit exclusief de vijftig auto’s die je kwijt kunt. Het huis staat te koop op Zillow.com.

(Afbeelding: Zillow)
(Afbeelding: Zillow)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.