Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 22 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Droom-occasion: pijlsnelle tweedehands BMW Z4 uit 2012

De occasion van de dag is een cabrio en coupé ineen. Check deze sportieve tweedehands BMW Z4 uit 2012.

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar een dikke oldtimer. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden.

Tweedehands BMW Z4 sDrive 35is M-Sport High Executive uit 2012

Deze tweedehands BMW Z4 is van een liefhebber geweest en verkeert dankzij goed onderhoud in sublieme staat. Hij is alweer negen jaar oud, maar hé, age ain’t nothing but a number.

Tweedehands BMW Z4 2012 occasion
(Afbeelding: Witmer & Odijk)

Het design van de BMW Z4 is speels en zit gehuld in een knalrode lak. Extra’s als het sportonderstel, een aerodynamisch M-bumperpakket, M-velgen met zilveren remklauwen en twee vuistdikke uitlaten maken het plaatje compleet.

Sportieve extra’s en 340 pk

Ook het interieur van de tweedehands BMW Z4 zit vol met sportieve opties. De cabrio-occasion heeft lederen sportstoelen, een M-sportstuurwiel met F1-schakelflippers, sportieve tellers, een sportmodus, soepele automaat, fraaie aluminium details, veel airbags, een rolbeugel en een stijlvolle hard-top.

Onder de motorkap van de tweedehands BMW Z4 ligt een krachtige 3.0 liter zescilinder in-lijn met 340 pk. Deze klassieke aandrijving zorgt voor het herkenbare BMW-geluid en een dikke performance. Zo snelt de occasion in 4,8 seconden naar de 100 kilometer per uur en kan hij een topsnelheid bereiken van 250 kilometer per uur. Toch zijn de bochtige bergwegen het leukst in deze bolide.

Tweedehands BMW Z4 2012 occasion
Tweedehands BMW Z4 2012 occasion
Tweedehands BMW Z4 2012 occasion
Tweedehands BMW Z4 2012 occasion
Tweedehands BMW Z4 2012 occasion
Tweedehands BMW Z4 2012 occasion

Luxe occasion voor een eerlijke prijs

Met een kilometerstand van 77.051 is deze tweedehands BMW Z4 nog fris voor zijn leeftijd. Je betaalt dan ook 36.950 euro voor de cabrio-occasion, al valt er vast wel wat te onderhandelen. Interesse? De sportieve wagen staat te koop bij Witmer & Odijk, meer informatie vind je hier.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.