Alrik de Jong
Alrik de Jong Human Interest 24 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Top 7 mooiste vrouwen van Nederland volgens de Nederlandse man

De FHM 500 van 2019 is gewonnen door Jessie Jazz Vuijk, voormalig Miss Nederland en tegenwoordig YouTuber en model. Dat las je eerder deze week al. Ze kreeg de meeste stemmen van mannen in Nederland. Nu heeft FHM de complete eindstand met de mooiste vrouwen van Nederland bekendgemaakt. En nee, we gaan niet de hele lijst opsommen. De papieren versie bestel je hier.

Top 7 mooiste vrouwen van Nederland

Tja, wie zijn de mooiste vrouwen van Nederland? Dat heeft nogal te maken met smaak en daar valt natuurlijk niet over te twisten. Er is gestemd en daarmee moet je het doen. Als je deze top 7 ziet, kun je alleen maar trots zijn als Nederlander.

1. Jessie Jazz Vuijk

Zoals gezegd is Jessie Jazz Vuijk voormalig Miss Nederland, YouTuber en model. En winnares Bekijk hier meer foto’s.

2. Nochtli Peralta Alvarez

De eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat we nog nooit van Nochtli Peralta Alvarez hadden gehoord, maar dat ligt aan ons. Ze is een influencer met thee als favoriete drank en is vanuit het niets opgedoken in de top 7 mooiste vrouwen van Nederland. Een diepe buiging.

3. Doutzen Kroes

Als we aan het reizen zijn, beginnen eerst altijd vol trots over Johan Cruijff, dan over Doutzen Kroes. Deze Friese heldin heeft een abonnement voor het leven in de top 7 mooiste vrouwen van Nederland. Bekijk hier de meest recente foto’s.

4. Kim Feenstra

Wij houden van Kim Feenstra. Ze is origineel, heeft lak aan de mening van anderen en doet waar ze zin in heeft. Lees en bekijk hier meer.

5. Jutta Leerdam

Jutta Leerdam is een rising star. Ze is een enorm schaatstalent waarvan we nog jarenlang kunnen genieten. Nu behoort de 20-jarige volgens de Nederlandse man dus ook tot de mooiste vrouwen van Nederland. En wij denken dat niemand het daar niet mee eens is. Bekijk hier meer foto’s.

6. Romee Strijd

Het leukste feitje over Romee Strijd vinden we dat ze een relatie heeft met de zoon van EO-coryfee Bert van Leeuwen. Je weet wel, van het familiediner. Dat ze tot de mooiste vrouwen van Nederland behoort, lijkt ons duidelijk. Ze liep meerder Victoria’s Secret Fashion Shows en dat is slechts het topje van de ijsberg. Bekijk hier meer foto’s.

Sunset ?

249.3k Likes, 946 Comments – Romee Strijd (@romeestrijd) on Instagram: “Sunset ?”

7. Romy Monteiro

Mocht je Romy Monteiro ooit aan de haak slaan, dan krijg je Antje Monteiro er gratis bij als schoonmoeder. Een en al gezelligheid. Ze sluit deze top 7 in stijl af.

Oké, wij zijn verliefd. En dat brengt oude herinneringen naar boven. Bekijk ook onze top 5 jeugd-crushes, dames waarop we vroeger verliefd waren.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.