Redactie
Redactie Life 13 mrt 2019

Jeugdcrushes: op deze vrouwen waren we vroeger allemaal verliefd

Wij van Manners hebben, zoals je natuurlijk weet, een zwak voor mooie vrouwen. In de loop der jaren zijn er een hoop schoonheden de revue gepasseerd op dit platform. Toch blijft je eerste liefde een bijzonder plekje behouden in je hart. Waar of niet?

De eerste vrouwen die ons hart sneller deden kloppen, waren voornamelijk actrices of zangeressen die we zagen op televisie of tegenkwamen in een tijdschrift. Het lijkt alweer eeuwen geleden, maar deze dames zijn we nooit vergeten. Noem het sentiment, een jeugdzonde of ware liefde. Het doet er niet toe. Wij zetten een aantal van de mooiste vrouwen, waar wij vroeger allemaal verliefd op waren, voor jou op een rijtje.

Pamela Anderson

We vallen maar direct met de deur in huis… Pamela Anderson. Wat moeten we hier nog aan toevoegen? Deze Baywatch-babe was lang de droom van iedere man. Misschien is ze dat stiekem nog steeds wel. Feit is dat de blondine absoluut niet mag ontbreken in dit rijtje.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Dit multi-talent acteert, zingt, danst en is modeontwerpster. Eigenlijk ongelofelijk dat iemand met zoveel kwaliteiten er ook nog eens zo goed uitziet.

Haar handelsmerk is natuurlijk haar achterwerk die ze naar verluid voor $300 miljoen heeft verzekerd. Wij zijn er in ieder geval zeker van dat zo’n beetje iedere man een zwak heeft voor deze beroemdheid.

Catherine Zeta Jones

Ze staat niet direct in het rijtje sekssymbolen, maar deze prachtige vrouw straalt klasse en pure schoonheid uit. We kennen haar van onder andere de Zorro-filmreeks, Ocean’s Twelve en RED 2.

Catherine Zeta Jones is een vrouw uit duizenden. Inmiddels is ze al bijna twinitg jaar getrouwd met acteur Michael Douglas, maar dromen mag altijd.

Tatjana Simic

Dan hebben we vanzelfsprekend de enige echte Tatjana Simic. Haar legendarische Flodder-quote: “Buurman, wat doet u nu?!” zit er bij iedere Nederlandse filmkenner ingeprent, maar natuurlijk vergeten we haar mooie verschijning ook niet. Tegenwoordig woont de geboren Kroatische in Monaco en lijdt daar een luxeleventje.

Britney Spears

Britney Spears, daar kunnen we toch ook niet omheen? Volgens veel mannen is de laatste jaren de glans ervan af door negatieve berichten in de pers, maar we mogen haar zeker niet vergeten. Het voormalig tieneridool is nog steeds een prachtige vrouw en heeft bijgedragen aan de popmuziek, zoals we die vandaag de dag kennen.

meer mooie vrouwen

Eigenlijk zijn er te veel jeugdcrushes om in één artikel te benoemen. We zijn er ons bewust van dat er nog een hele waslijst is aan mooie vrouwen die hierboven niet genoemd zijn. Excuses daarvoor. Klik als goedmakertje op deze link en geniet nog even verder van het vrouwelijk schoon dat Manners te bieden heeft.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jeugdcrushes: op deze vrouwen waren we vroeger allemaal verliefd
Sluiten