Pim Jansen
Pim Jansen Voetbal 16 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Ten Hag sluit hereniging met Overmars niet uit: ‘Derksen kon ook terug’

Het werk van Erik Ten Hag in Amsterdam zit erop. Samen met Marc Overmars stond hij aan de basis van een nieuw en ‘Europa-proof’ Ajax. Laatstgenoemde werd afgelopen seizoen ontslagen na een gĂȘnante en schandalige #metoo-affaire. Maar de naar Manchester United vertrekkende oefenmeester sluit een hereniging met de dickpic versturende technisch directeur niet uit. Daarbij refereert hij naar Johan Derksen.

Mocht je het allemaal gemist hebben. Lees in dit artikel alles over de val van Marc Overmars, die alweer een nieuw contract heeft getekend bij de Belgische voetbalclub Royal Antwerp FC.

Ten Hag over eventuele hereniging met Overmars

Erik ten Hag en Marc Overmars waren meer dan collega’s. De twee voormalig voetballers hebben allebeide een verleden bij Go Ahead Eagles en zijn door de jaren heen goede vrienden geworden. En die laat je niet vallen, zo blijkt. Ook niet in een interview met De Telegraaf.

Ajax-watcher Mike Verweij vroeg Ten Hag natuurlijk naar de hele affaire. En of hij het voor zich ziet ooit weer samen te werken met Overmars. In plaats van een veilig antwoord te geven, liet de trainer doorschemeren een hereniging niet uit te sluiten.

‘Als Johan Derksen terug kan
’

“Dat is een romantische gedachte. We zijn samen heel succesvol geweest. Het is moeilijk om te zeggen dat het gebeurt, maar het zou zeker kunnen”, aldus Ten Hag over een mogelijke nieuwe samenwerking met Overmars, al dan niet bij Ajax. “Grensoverschrijdend gedrag is een maatschappelijk probleem, want je ziet het overal. In de politiek, de sport en in het bedrijfsleven. Alles is met The Voice begonnen en hoeveel zaken hebben we daarna niet gehad? Als Johan Derksen terug kan
” Daarmee doelt hij uiteraard op de kaarsaffaire. Tja, wat een tijden.

Lees het complete interview met Erik ten Hag terug op de website of in de papieren versie van De Telegraaf.

De knaken van Manchester United

Voorlopig komt het in ieder geval nog niet van een hereniging. Marc Overmars gaat de komende tijd iets proberen te bereiken met Royal Antwerp FC, en Erik ten Hag begint volgend seizoen bij ieders droomclub Manchester United. Zouden wij ook doen, met zo’n krankzinnig salaris.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.