Pim Jansen
Pim Jansen Televisie 12 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

13 reacties op ‘de terugkeer Vandaag Inside met Johan Derksen’

Of Vandaag Inside met Johan Derksen nou wel of niet terugkeert op de buis, iedereen heeft er al een mening over. Op Twitter staan de meeste verzameld, en het gros daarvan kun je beter niet lezen. Maar het is wel interessant wat bekende Nederlanders en journalisten ervan vinden, die over elkaar heen buitelen om hun oordeel te vellen. Een paar scherpe reacties van voor-en tegenstanders op een rij.

Vandaag Inside, de dagelijkse talkshow van Talpa met Wilfred Genee, Rene van der Gijp en Johan Derksen, raakte onlangs in opspraak. Joh. Ditmaal om een verhaal over een kaars die Johan Derksen op 24-jarige leeftijd tussen de benen van een dronken vrouw heeft geplaatst. De heren moesten daar om lachen, waarna het programma publiekelijk aan de schandpaal werd genageld.

Keert Vandaag Inside weer terug met Johan Derksen?

En we zitten nou eenmaal in het canceltijdperk, dus werd de talkshow van de buis gehaald. Heel (bekend) Nederland viel over Johan Derksen heen, en uit sommige hoeken kwam ook steun. Feit is dat je hier op verschillende manieren naar kunt kijken, maar met een paar oude mannen lachen om een dergelijke anekdote heeft in ieder geval iets treurigs.

Vandaag Inside is zoals gezegd een talkshow van het Talpa van John de Mol. En als die 800.000 kijkers per dag ziet weglopen, dan weet je dat er nog plotwendingen kunnen komen. En zo lijkt te geschieden. De berichtgeving is misschien ietwat voorbarig, maar verschillende grote media meldden gisteren dat de talkshow, inclusief Johan Derksen, weer terug op de buis komt.

Scherpe reacties van BN’ers en journalisten

Of dat daadwerkelijk het geval is, moeten we nog even afwachten. Feit is dat BN’ers en andere Nederlandse stervelingen massaal reageerden op de terugkeer van Vandaag Inside met Johan Derksen. Een overzicht van de reacties op Twitter.

Arthur van Amerongen

Rob Goossens

Chris Klomp

Jan van Halst

Lenna Vromans

Guido den Aantrekker

Jan Roos

Raymond Mens

Mark Thiessen

Luuk Ikkink

Paul Römer van Talpa

En de belangrijksten: Wilfred Genee en Johan Derksen

Bekijk in deze video hoe Johan Derksen en Wilfred Genee reageren op een eventuele terugkeer van Vandaag Inside.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.