Felix Decavel
Felix Decavel Films & Series 5 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Wednesday-actrice in ‘tattoo fail’ verward met Samuel L. Jackson

Social media kraakt van het lachen. En wij eerlijk gezegd ook. Wednesday heeft al voor heel wat viral momenten gezorgd. Maar deze afzichtelijke tattoo van Netflix-koningin Jenna Ortega gaat met de kroon lopen. “Is dat Samuel L. Jackson?”

Deze keer geen onbreekbare records, knipperende ogen of een ontglipte Marvel-rol. En ook geen virale danspasjes.

tattoo, wednesday, samuel l jackson, tatoeage, jenna ortega
Op wie lijkt de tattoo meer? (Afbeelding: Miramax / Netflix)

Een afbeelding van een tattoo van Wednesday Addams op de rug (?) van een wel heel trouwe fan is viral gegaan. Sommige mensen online suggereren dat de afbeelding meer lijkt op Samuel L. Jackson dan op Jenna Ortega, de ster van de Netflix-hit. Oordeel vooral zelf.

Tattoo van Jenna Ortega of Samuel L. Jackson?

Misschien had de tattoo-artiest in kwestie een mindere dag. Hoe dan ook had het vast geen kwaad gekund ons artikel eens te lezen over geniale details in de Netflix-serie Wednesday. Want van enig detail is hier geen sprake. Maak kennis met het duivelskind Wednesday L. Jackson.

De afbeelding werd inmiddels al miljoenen keren bekeken en gedeeld op Twitter, met hilarische commentaren, GIF’s en memes tot gevolg. Sommigen vinden dat de tattoo meer weg heeft van de Afrikaanse komiek Grand M dan van Samuel L. Jackson.

Maar in ieder geval lijkt het in geen velden of wegen op de Jenna Ortega, die als Wednesday Addams de pannen van het Netflix-dak speelde. Of had ze net toevallig die dag enkele glazen te veel op toen ze voor het portret ging zitten?

Niet maandag, niet woensdag. Dan maar… Donderdag?

Misschien dacht de tattoo-artiest dat Samuel L. Jackson voor de hoofdrol overwogen werd? Dan heeft hij er best wel nog iets van kunnen breien. Tijd voor een Nick Fury x Addams Family crossover, Netflix?

We weten niet welke tattoo we het liefst zouden willen. Die van voetbalkoning Messi of die van Wednesday-koningin Jenna Ortega?

We hopen alleen voor beide getatoeëerde fans dat de internetreacties hen een volledige terugbetaling opleveren.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.