Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 26 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Sylvana IJsselmuiden fopt volgers met OnlyFans-account

Steeds meer beroemdheden verdienen miljoenen op het soft-erotische platform OnlyFans. FHM 500-winnares Sylvana IJsselmuiden teast op Instargam nu ook met een account, maar haar volgers komen na gretig doorklikken niet verder dan twee foto’s.

OnlyFans is een zogeheten content subscription service. Fans betalen om bekende mensen te volgen voor uiteenlopende content. Bella Thorne en Cardi B zijn voorlopers op dit grotendeels soft-erotische platform. Waar Instagram censureert, bepalen beroemdheden hier helemaal zelf wat ze posten.

Sylvana IJsselmuiden: ‘Hier is een spannende OnlyFans’

Klaarblijkelijk zien de volgers van Sylvana IJsselmuiden het wel zitten dat de presentatrice ook de wereld van OnlyFans betreedt. “Big news! Na 1000 triljoen vragen heb ik eindelijk voor jullie een spannende onlyfans. Link in bio! Tag je maat en zeg niks”, zegt ze bij de onderstaande post.

Mocht het je nog niet duidelijk zijn: Sylvana IJsselmuiden heeft niet echt een account op OnlyFans, ook al zou ze daar aardig aan kunnen verdienen. Wel heeft ze een website met twee foto’s, die op dit moment waarschijnlijk behoorlijk wat pageviews genereert. Op de eerste foto is het model in bikini te zien met een ‘click to enter’. Volgers die daadwerkelijk doorklikken, komen erachter dat ze gefopt zijn.

Winnares FHM 500

Sylvana IJsselmuiden presenteerde voor XITE, Omrop Fryslân en RTL 4. Landelijk bekend werd ze als presentatrice van Dumpert, waar ze nog altijd een van de gezichten is van Dumpertreeten. Maar sinds mei dit jaar ligt mannelijk Nederland pas echt aan haar voeten. Ze eindigde als nummer 1 in de FHM 500, boven onder anderen Doutzen Kroes, Yolanthe Cabau en Romee Strijd. Bekijk de shoot hier.

Dat mensen geld overhebben voor exclusieve content van hun idolen, blijkt wel. Op OnlyFans worden miljoenen bij elkaar geharkt. Zo verdient Bella Thorne bijna 10 miljoen euro per maand voor haar soft-erotische content. Bekijk hier de beroemdheden die het meest verdienen op het platform. Sylvana, wat let je?

🤭 Check ook: #BoobsOutForCardi trending na pikant ‘foutje’ Cardi B

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.