Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 19 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Swatch breidt Simpsons-lijn uit met de ultieme betaalbare horloges

Swatch heeft twee betaalbare horloges toegevoegd aan de heerlijke The Simpsons-collectie. Check de Sweet Embrace en de Angel Bart, die nog net niet uit elkaar spatten van liefde.

Voor de kerst kwamen deze winterse kerstklokjes al uit in de Swatch x The Simpsons-collectie. Leuke betaalbare horloges, maar wel seizoensgebonden. De nieuwe pareltjes zijn dat niet.

Swatch x The Simpsons voor Valentijnsdag

Koop je een van deze betaalbare horloges niet voor jezelf, dan wel voor je (stille) liefde. De Sweet Embrace en de Angel Bart zijn namelijk speciaal uitgebracht voor Valentijnsdag.

Sweet Embrace (met Homer en Marge)

Dit heerlijke Swatch-klokje heeft Homer en Marge Simpson op zowel de wijzerplaat als de band. Het horloge heeft een rode kast van biologische oorsprong en een bijpassende rode band en loop met het logo van The Simpsons. We overdrijven niet met ‘betaalbare horloges’, want dit liefdevolle pronkjuweel koop je voor slechts 110 euro.

Swatch x The Simpsons, betaalbare horloges, sweet embrace, homer, marge
Sweet Embrace (Afbeelding: Swatch)

Angel Bart

Dan het horloge met Bart Simpson op de wijzerplaart. De oudste van de drie kinderen van Homer en Marge is op dit klokje van Swatch afgebeeld als Cupido. Maar rebels als Bart is, schiet hij niet met een liefdespijl, maar met een pijnlijke katapult. Love hurts, zullen we maar zeggen. De Angel Bart koop je voor 100 euro.

Swatch breidt Simpsons-lijn uit met de ultieme betaalbare horloges, angel bart
Angel Bart (Afbeelding: Swatch)

Betaalbare horloges met meer stijl dan een Rolex

Geen fan van The Simpsons, maar wel van betaalbare horloges? Check dan deze vijf gouden klokjes met meer stijl dan een Rolex. Inclusief een goudkleurige Swatch, uiteraard. We zijn overigens niet de enige fans van klokjes die geen vermogen kosten. Deze beroemdheden hebben bijvoorbeeld geen peperdure Rolex of Patek Philippe nodig om er cool uit te zien, maar pronken met polshorloges onder de 100 euro.

Over de band Bart en Homer Simpson gesproken: er is onlangs een grote verandering doorgevoerd in The Simpsons. Op social media wordt die door een stel oproerkraaiers uiteraard direct bestempeld als ‘te woke’.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.