Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 19 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

South Park in ban van OnlyFans en de film is dé streamhit van nu

De nieuwe special van South Park is een wereldwijde streamhit. Officieel nog niet in Nederland te streamen, maar onderaan dit artikel lees je hoe dat wel kan.

South Park (Not Suitable for Children) is de zesde shortfilm die los van de seizoenen is uitgebracht op de streamingdienst Paramount Plus. Eerder waren er bijvoorbeeld specials over de pandemie. En in de recente film Joining the Panderverse werd de vloer nog aangeveegd met zowel de anti-woke beweging als de doorgeslagen Disney-diversiteit.

South Park (Not Suitable for Children) op Paramount+

De nieuwe special gaat over influencers. Ook staat een leraar van de South Park Elementary School met een OnlyFans-account centraal. En dat zet Randy, vader van Stan, op zijn beurt weer in beweging.

Het behoeft geen verdere uitleg dat special de draak steekt met de obsessie van de wereld voor influencers, zowel door naar ze te kijken als door ze wanhopig te willen zijn. Als je van metahumor en serieuze maatschappijkritiek houdt, is Not Suitable for Children een must-see. De naam van deze South Park-special is overigens letterlijk te nemen. Randy Marsh zonder broek voor OnlyFans, we noemen maar iets. Maar goed, South Park is natuurlijk ook een tekenfilm voor volwassenen.

Film streamen in Nederland met een VPN

South Park (Not Suitable for Children) is te streamen via Paramount Plus, een streamindienst die niet in Nederland beschikbaar is. Maar daarvoor is een VPN uitgevonden. Met een VPN-abonnement kun je gewoon een abonnement nemen, vanaf 4,99 dollar per maand. Toegegeven, het is wat omslachtig, want je hebt ook een virtuele Amerikaanse creditcard nodig. Lees hier hoe je dit alles regelt. Volgens data van Flixpatrol wordt er op dit moment wereldwijd in ieder geval geen film meer gestreamd dan de nieuwe special.

South Park Not Suitable for Children, OnlyFans, film special, streamen paramount, randy
Randy in de ban van OnlyFans (Afbeelding: Paramount)

De South Park-special is in de Verenigde Staten ook te streamen via Amazon Prime Video. Hierbij heb je genoeg aan een Nederlands account en een VPN.

AI-model int tonnen via OnlyFans-concurrent

Vorige week kwam de concurrent van OnlyFans in het nieuws. Dit AI-model verdient daar tonnen met pikante video’s, en iedereen trapt erin. Een soort real-life South Park.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.