Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 4 mrt 2021
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de week #9: Nike Air Max 95 EOI, Salomon ‘recycle’ en meer

Tijd voor de vetste sneakers en nieuwe releases van week 9. Met onder meer een kleurrijke versie van de Nike Air Max 95.

Verder vind je in de top 5 van deze week recyclebare sneakers van Salomon, een extreem gekleurde samenwerking tussen Sean Wotherspoon en Adidas en een stijlvol paar Vans. Maar we beginnen met een paar simpele canvas schoentjes.

1. Adidas Nizza

Adidas Nizza, nieuwe sneakers, canvas, releases, week 9
(Afbeelding: Adidas)

Op zoek naar een canvas alternatief voor je Gazelles of Stan Smiths? Check dan de Adidas Nizza. Lekkere en betaalbare sneakers voor erbij. Je koopt ze voor 70 euro in verscheidene kleuren.

2. Salomon Index.01

Het Franse outdoormerk Salomon heeft duurzame sneakers gelanceerd. Het model Index.01 is volledig gemaakt van recyclebare materialen en nu verkrijgbaar.

3. Nike Air Max 95 EOI

Nike Air Max 95 EOI, week 9, nieuwe sneakers, releases
(Afbeelding: Nike)
Nike Air Max 95 EOI, week 9, nieuwe sneakers, releases, testbeeld
(Afbeelding: Nike)

Het eerste waar we aan denken bij de Nike Air Max 95 EOI is het testbeeld van een ouderwetse kleurentelevisie. Maar de sneakers zijn volgens Nike toch echt geïnspireerd op het menselijk lichaam en de klassieke trackstijl. Je koopt ze voor 179,99 euro.

4. Sean Wotherspoon x Adidas ZX 8000

Sean Wotherspoon x Adidas ZX 8000, 1
(Afbeelding: Adidas)
Sean Wotherspoon x Adidas ZX 8000, 1
(Afbeelding: Adidas)

De eerste foto’s van de Sean Wotherspoon x Adidas ZX 8000 zijn onthuld en het is hun meest extreme collab tot u toe. Kleuren, patronen, losse draadjes, neon veters; ja, dit zijn sneakers voor de verzamelaar. Volgens de geruchten vanaf 12 maart beschikbaar voor zo’n 140 euro. Lees hier meer.

5. Serio Collection Lowland CC van Vans

SERIO COLLECTION LOWLAND CC, vans
(Afbeelding: Vans)

De sneakers uit de Serio Collection Lowland CC van Vans zijn origineel en dankzij de ComfyCush-zool zeer comfortabel. Verkrijgbaar in verschillende kleuren voor 90 euro.

Nieuwe sneakers

Bekijk hier de nieuwe releases van vorige week, met onder meer de Nike Air Force 1 ‘Paris’.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.