Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 18 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Sneakers van de week #7: Nike AF-1 ‘Paris’, New Balance 237 en meer

Het is donderdag, tijd voor de nieuwe releases en vetste sneakers van week 7. Met onder meer een heel lekkere versie van de Nike Air Force 1 Paris.

Verder in de top 5 sneakers van deze week een collab van Adidas en Fucking Awesome, een paar Nikes met een wirwar aan letters en stijlvolle wandelsneakers van Onitsuka Tiger. Maar we beginnen met New Balance.

1. New Balance 237

new balance 237, sneakers, nieuwe releases, new balance 237, schoenen
(Afbeelding: New Balance)
new balance 237, sneakers, nieuwe releases, new balance 237, schoenen
(Afbeelding: New Balance)

De New Balance 237, niet te verwarren met de eveneens lekkere 327, is jouw nieuwe alledaagse schoen. Dit zijn de sneakers van nu, die je met zo’n beetje alle stijlen kunt combineren. Je koopt ze hier.

2. Nike Zoom Freak 2 ‘Letter Bro’

nike zoom freak, letter bro, sneakers, week 7, nieuwe releases
(Afbeelding: Nike)

‘The Greek Freak’ is de bekendste bijnaam van NBA-basketballer Giannis Antetokounmpo, maar niet de enige. In China wordt hij ‘Letter Bro’ genoemd, omdat er zo veel letters in zijn achternaam zitten. De Zoom Freak 2 ‘Letter Bro’ verwijst naar zijn lastig te spellen achternaam met een kleurrijke alfabetische wirwar. Je koopt de sneakers voor 119,99 euro en dit model kun je ook zelf customizen.

3. Adidas x Fucking Awesome

fucking awesome, adidas, collab, sneakers, nieuwe releases, week 7
(Afbeelding: Adidas)

Nieuwe week, nieuwe Adidas-collab. Ditmaal met het Amerikaanse skate en streetwear-merk Fucking Awesome. Deze sneakers, met een cool outdoor-logo op de tong, koop je vanaf zaterdag 20 februari voor 110 euro.

4. Kith x Nike Air Force 1 ‘Paris’

kith, nike air force 1 paris, sneakers, nieuwe releases, week 7
(Afbeelding: Kith)

Een nog veel lekkerdere collab is die van Nike en de Japanse store Kith. De Paris-versie van de Nike Air Force 1 is de opvolger van de Tokyo-versie. Wanneer en in wat voor oplage de sneakers op de markt komen, is nog niet bekend. We houden je op de hoogte in deze wekelijkse rubriek.

5. Onitsuka Tiger HMR PEAK LO

onitsuka tiger, schoenen, hmr peak lo
(Afbeelding: Onitsuka Tiger)

Onitsuka Tiger, een van de oudste schoenenmerken van Japan, heeft unieke wandelsneakers gedropt. De HMR PEAK LO is een stijlvolle stapper, met veel grip dankzij de buitenzool en extra comfort dankzij de fuzeGEL-zool. Geen Asics-strepen, wel een origineel design. Verkrijgbaar in verschillende nieuwe kleuren voor 130 euro.

Nieuwe sneakers van vorige week

Bekijk hier de nieuwe releases van vorige week, met onder meer de Nike Air Max Plus 2.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.