Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 12 feb 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: geheel nieuwe Nike Air Max Dn

De sneakers van de dag zijn de schoenen van de toekomst. Althans, voor Nike. De Air Max Dn is niet een aangepaste versie van vorige edities, maar een geheel nieuwe editie.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een recent uitgekomen paar uitlichten. Vandaag een paar stappers voor de Air Max-fanaat, voor wie deze schoenen een een must-have zijn in de verzameling.

Nike Air Max Dn

DN staat voor Dynamic Air, het nieuwe luchtkussen in deze nieuwe sneakers. Het systeem bestaat uit buizen met dubbele druk, dat volgens Nike een reactieve sensatie creëert bij elke stap.

De Nike Air Max Dn borduurt voort op alles wat het sportmerk heeft geleerd van de Air Max-reis. Zo zijn er nog veel meer marketingzinnen van het Amerikaanse sportmerk rond dit nieuwe model, maar laten we ons hiertoe beperken.

Er is in ieder geval een nieuwe telg binnen de Air Max-familie, die aanvankelijk in het zwart met een paars gekleurd luchtssysteem uitkomt. Later volgen ongetwijfeld meer kleuren. Binnenkort te koop voor 169,99 euro (we houden je op de hoogte). Wil je nu direct al shoppen: een vergelijkbaar model, de nieuwe Nike Air Max Pulse, is sinds vandaag in vijf nieuwe kleuren te koop voor 159,99 euro.

Sneakers van vorige week

Ieder weekend gooien we alle sneakers op een hoop die we in de week daarvoor hebben we uitgelicht. Check onze top 5 nieuwe schoenen van week 6 in 2024, van de Nike Air Max ‘Cacao Wow’ tot cultstappers van Lidl.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.