Pim Jansen
Pim Jansen Kunst & Fotografie 23 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Selina Rakké verkozen tot FHM Buurmeisje van het Jaar 2023

Tromgeroffel… Selina Rakké heeft de verkiezing voor FHM Buurmeisje van het Jaar 2023 gewonnen. Maak kennis met deze 21-jarige student uit Utrecht.

Selina Rakké is als winnaar gekozen uit een deelnemersveld van 64 dames. Daaruit werden acht finalisten geselecteerd, waarna er opnieuw werd gestemd.

Selina Rakké is FHM Buurmeisje van 2023

Nu mag Selina Rakké zich een jaar lang de mooiste onbekende vrouw van Nederland noemen. “Ik vind het een enorme eer. Wie dit mij tien jaar geleden had verteld, had ik waarschijnlijk uitgelachen”, zegt het kersverse FHM Buurmeisje van 2023. “Het merk staat bekend om BN’ers, maar de zoektocht naar de girl next door vind ik juist heel mooi. Ik ben nog steeds hyper dat de keuze op mij is gevallen. Ik ben vroeger eigenlijk altijd gepest, vanwege mijn lichte huid, sproetjes en rode haar.”

Selina Rakké is 21 jaar oud, studeert International Business en staat in de kinderschoenen van een modellencarrière. Zo was ze al eens te zien in een campagne voor Hunkemöller. Tijdens de finale verkiezing voor FHM Buurmeisje van 2023 kreeg ze 775 stemmen. Michelle Dijkmans is met 607 stemmen op de tweede plaats geëindigd en Daisy Snijder maakt het ereschavot compleet met 383 stemmen. Lees hier meer over de verkiezing.

Zoals je wellicht inmiddels doorhebt, is Selina Rakké te volgen op Instagram. Een uitgebreide fotoshoot in FHM volgt.

Voorganger Demi Loo

Selina Rakké volgt Demi Loo op als FHM Buurmeisje van het Jaar. Haar voorganger schopte het zelfs tot de top 100 van de FHM500, waarin Abbey Hoes als winnaar uit de bus kwam. We zouden zeggen: maak met terugwerkende kracht kennis met Demi Loo.

Na de verkiezing voor FHM Buurmeisje van het Jaar 2023 volgt de FHM500. De voorbereidingen zijn volle in gang, we houden je op de hoogte. Om in de sferen te komen, blik je nog een keer terug op de fotoshoot van Abbey Hoes, de winnaar van 2022.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.