Pim Jansen
Pim Jansen Kunst & Fotografie 17 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

FHM Buurmeisje 2023: maak kennis met de acht finalisten

De traditionele verkiezing voor FHM Buurmeisje van het Jaar 2023 nadert zijn apotheose. Maak kennis met de acht finalisten.

FHM staat vooral bekend om de FHM500, een jaarlijks magazine met de vijfhonderd mooiste bekende vrouwen van Nederland. Afgelopen jaar won Abbey Hoes, die het zelf “veel meer dan een vleeskeuring” noemde, en daar hoorde deze zinnenprikkelende fotoshoot bij.

FHM Buurmeisje van het Jaar 2023

Maar eigenlijk is de FHM Buurmeisje-verkiezing veel interessanter. Die bekende Nederlanders kennen we nu wel, de zoektocht naar de ultieme girl next door is een stuk verrassender. Uit een deelnemersveld van 64 onbekende Nederlandse dames zijn inmiddels acht finalisten naar boven gedreven. Een achttal dat je toch weer even trots maakt als Nederlander.

1. Shayenne Dechêne

Deze 24-jarige finaliste van FHM Buurmeisje 2023 komt uit Ede, speelt hockey en is recruiter.

2. Daisy Snijder

Deze 28-jarige heldin uit Winterswijk is moeder, ambtenaar en doet daarnaast ook nog modellenwerk.

3. Robin Rijnders

De meest muzikale finaliste van de FHM Buurmeisje-verkiezing in 2023 is Robin Rijnders. Ze zingt, speelt piano en maakt eigen muziek. Daarnaast runt ze een huidsalon.

4. Selina de Lima

Selina de Lima is 27 jaar oud, komt uit Bodegraven en studeert Vastgoed en Makelaardij in Rotterdam. Bonus: ze is fan van voetbal en Formule 1. Onze stem heeft ze.

5. Michelle van Sonsbeek

Door naar Denenkamp, waar je FHM Buurmeisje-finalist Michelle van Sonsbeek zomaar tegen het lijf kunt lopen. De 23-jarige werd in 2018 Miss Intercontinental Netherlands, dus ze heeft de nodige ervaring.

6. Selina Rakké

Deze 21-jarige student International Business begint langzaam maar zeker aan de weg te timmeren als model. Een verkiezing als FHM Buurmeisje van het Jaar 2023 zal haar modellencarrière een aardige boost geven.

7. Laura Holleman

De 26-jarige Laura Holleman uit Venlo werkt in het ziekenhuis op de afdeling waar te vroeg geboren of zieke baby’s geholpen worden. Dan heb je al een streepje voor.

8. Michelle Dijkmans

We blijven in het zuiden des lands, maar schuiven één provincie op. Deze 23-jarige aspirant FHM Burmeisje van het Jaar 2023 uit Eindhoven is model en start as we speak haar eigen marketingbureau.

Stemmen

Dan rest de vraag: wie wordt het FHM Buurmeisje van 2023? Welnu, daar heb jij invloed op. Stemmen kan hier. Meer informatie over de finalisten lees je op de website van FHM.

Sluiten we af met de winnaar van vorig jaar: Demi Loo.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.