Alrik de Jong
Alrik de Jong Formule 1 23 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Formule 1 op Viaplay nu stuk goedkoper met fikse korting in 2023

Terwijl de testdagen van 2023 in volle gang zijn, woedt er een prijzenoorlog rond het streamen van de Formule 1. Viaplay komt met een contra-aanval, nadat de internationale concurrent F1 TV Pro fikse korting aankondigde.

Het verschil tussen beide partijen is ook belangrijk in je overweging. Viaplay zendt naast de Formule 1 ook de Bundesliga, Premier League, darts en een reeks steengoede films en series uit. Bij F1 TV Pro heb je niets meer dan de F1 en andere racecompetities. Het voordeel daarvan is dat je zelf onboard-camera’s en dergelijke kunt instellen.

Formule 1 streamen goedkoper na korting Viaplay

Voor een abonnement op Viaplay betaal je officieel 15,99 euro per maand. Je kunt een account met één persoon delen, dus je zou in het gunstige geval voor 7,99 euro per maand kunnen kijken. Nu, speciaal voor het seizoen van 2023, is er echter een eenmalige kortingsactie die liefhebbers van de Formule 1 even moeten checken.

Je krijgt als je jezelf nu aanmeldt voor Viaplay de komende 12 maanden 34% korting, waardoor het te betalen maandbedrag ineens nog maar 10,49 euro is. En je kunt in het tijdperk Max Verstappen vast wel iemand vinden die ook wekelijks de Formule 1 wil streamen. In dat geval kijk je voor 5,25 euro per maand, en daarbij zitten dus internationale voetbalcompetities en films en series inbegrepen.

F1 TV Pro als alternatief

F1 TV Pro wordt gezien als het betaalbare alternatief van Viaplay. Zelf houden wij ook wel van de Nederlandse analyses om een race heen, die heb je daar niet. Wel heb je voor de Formule 1-freaks veel meer opties, zoals het kiezen van de onboard-camera en verschillende commentaren, waaronder Nederlands. En er zijn ook Engelstalige analyses.
Hoe dan ook, je krijgt bij F1 TV Pro nu 20% korting op een jaarabonnement, waardoor je geen 64,99 euro, maar 51,99 euro per jaar betaalt. Dat is omgerekend 4,33 euro per maand. Zo schelen F1 TV Pro en Viaplay dus iets minder dan een euro per maand, mits je bij Viaplay een account deelt. Aan jou de keuze.

De beste gratis F1-streams in 2023

Betaal je sowieso liever niet om de Formule 1 te streamen, of het nu om Viaplay of F1 TV Pro gaat? Check dan de beste gratis F1-streams in 2023.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.