Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Netflix 7 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Ryan Reynolds verslaat Sandra Bullock en staat nu op eenzame hoogte

De populariteit van Ryan Reynolds lijkt momenteel geen grenzen te kennen. Alles wat de Canadees aanraakt wordt een succes. Zo ook zijn nieuwste film op Netflix. The Adam Project is pas krap een maand te streamen, maar staat nu al in de top 10 best bekeken Engelstalige Netflix Original films. En dit is niet de enige Ryan Reynolds-film in deze lijst.

The Adam Project is momenteel de derde film met Ryan Reynolds die in deze prestigieuze lijst te vinden is. De recent verschenen sciencefictionfilm staat op het moment van schrijven op de zevende plaats en lijkt nog wel wat te gaan stijgen. Daarmee is deze nieuwe Netflix Original 6 Underground al voorbij. Die peperdure film met Ryan Reynolds staat momenteel negende.

Ryan Reynolds kroont zich tot succesvolste Netflix-acteur

Om ook de derde Ryan Reynolds film in deze lijst in te halen, moet The Adam Project nog flink zijn best doen. Dat is namelijk de best bekeken Engelstalige Netflix-film ooit: Red Notice. Dat is overigens niet het enige lijstje waarin deze film bovenaan staat. Deze actiefilm, waarin ook Dwayne Johnson en Gal Gadot schitteren, is tevens de duurste Netflix film tot nu toe.

Met 6 Underground, Red Notice en The Adam Project is Ryan Reynolds de enige acteur die drie keer in de top tien best bekeken Engelstalige Netflix Original films staat. De Canadees is daarmee dus de best bekeken Netflix-acteur van dit moment. Voor de release van The Adam Project moest hij deze titel delen met Sandra Bullock. Zij is met Bird Box en Unforgivable tweemaal te vinden in deze lijst.

The Adam Project zorgt voor meer records

Ryan Reynolds is overigens niet de enige die dankzij The Adam Project een primeur te pakken heeft. Ook de producer-regisseur achter deze Netflix Original heeft een unieke prestatie geleverd. Shawn Levy is nu de enige die in zowel de top tien best bekeken Netflix-films, als Netflix-series staat. Hij is namelijk ook verantwoordelijk voor Stranger Things.

‘Slechtste’ Ryan Reynolds-film ineens weer een hit op Netflix

Van die serie verschijnt volgende maand een nieuw seizoen. Dit is de vierde en voorlaatste reeks. Shawn Levy heeft namelijk al aangegeven waarom Stranger Things niet langer doorgaat dan vijf seizoen. Gelukkig is er ook goed nieuws, want het vierde seizoen gaat nog meer Stranger Things brengen dan je gewend bent. Hoe dat zit, lees je hier.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.