Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & Series 14 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

6 Romantische films op Netflix die ook leuk zijn voor mannen

Februari is twee weken onderweg en dat betekent: Valentijnsdag. Je kunt natuurlijk allemaal romantische dingen plannen, maar vaak wordt het toch gewoon weer samen een filmpje kijken. Om een beetje in de sfeer te blijven, moet dat eigenlijk wel een romantische film worden. Gelukkig staan er op Netflix meer dan genoeg films over liefde die ook geschikt zijn voor een mannelijk publiek.

1. Love Actually

Eigenlijk is het een kerstfilm, maar gezien het hoofdthema liefde is, past hij ook prima bij Valentijnsdag. Love Actually is een meer traditionelere romantisch film, maar door de verschillende verhaallijnen en de humor prima weg te kijken. Vriendschap en liefde komen op verschillende manieren aan bod, waardoor iedereen zich kan identificeren met deze film. Prima keuze voor de 14e dus.

2. No Strings Attached

Wij mogen graag naar Natalie Portman kijken, dus No Strings Attached mag niet ontbreken in deze lijst. De bloedmooie actrice speelt in deze film samen met Ashton Kutcher, dus ook je vriendin zal weinig moeite hebben met deze film. Verder is het een vrij gewone romcom, maar daar is zo nu en dan helemaal niks mee.

3. Friends With Benefits

Zoek je op Netflix een film met ongeveer het zelfde verhaal als No Strings Attached, maar krijg je het niet warm van Natalia Portman of Ashton Kutcher? Probeer dan Friends With Benefits. Deze film komt namelijk op hetzelfde neer, maar dan met Mila Kunis en Justin Timberlake.

4. The Tourist

De meningen over deze romantische thriller met Johnny Depp en Angelina Jolie lopen nogal uiteen. Ondanks drie Golden Globe nominaties kreeg ‘ie namelijk ook wel wat slechte recensies. Wij vinden The Tourist in ieder geval zeer vermakelijke en het is tenminste geen doorsnee romantische film.

5. The Bounty Hunter

Milo Boyd is een door Gerard Butler gespeeld premiejager die opdracht krijgt om zijn ex-vriendin te vinden. De ex wordt gespeeld door de bloedmooie Jennifer Aniston die als journaliste een moordzaak probeert te ontrafelen. Zo belandt het duo, dat het nooit ergens over eens is, in een doldwaas avontuur. Hun leven komt het spel te staan waardoor ze opeens anders naar elkaar gaan kijken en de liefde weer opbloeit.

6. Just Go With It

Een lijstje met voornamelijk romcoms is niet compleet zonder een Adam Sandler film. Gelukkig staan er daar genoeg van op Netflix. In Just Go With It is hij, zoals zo vaak, te zien met Jennifer Aniston. Ditmaal speelt hij een plastisch chirurg die zich voordoet als een man met huwelijksproblemen om zo vrouwen te versieren. Dat werkt verrassend goed, totdat hij opeens de vrouw van zijn dromen ontmoet.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.