Redactie
Redactie Advertorial in archief 6 feb 2018

Zo pak je Valentijnsdag nèt iets anders en spannender aan

Hoewel een deel van onze geliefdes beweren dat ze weinig geven om Valentijnsdag, weten we stiekem dat ze het allemaal waarderen als je op 14 februari toch iets meer uitpakt dan normaal. Mocht je dit jaar niet met een suffe doos chocolade en een bosje bloemen willen aankomen, kies dan voor een avontuurlijke route. 

Valentijnsdag draait om liefde en hoe kun je dit beter uiten dan door de liefde te bedrijven? Zet in op een romantische avond, maar trek je vlam vervolgens subtiel mee in een wereld waar hormonen met elkaar in gevecht gaan. Hoe je dat doet? Begin door een lekkere maaltijd te bereiden – wees een gent – maar maak vervolgens duidelijk dat je in bent voor een sensationele avond door een erotisch verwenpakket te geven. Hieronder vier aanraders, die je nu met flinke kortingen kunt bestellen:

Better Together Valentijnsbox

Het wordt lastig om dit pakket in één avond volledig uit te proberen, maar een mooie avond wordt het sowieso. Speciaal voor Valentijn stelde EasyToys een pakket samen waar alles in zit om elkaar te verwennen. Het pakket bestaat uit twaalf spannende toys en accessoires waar zowel jij als je grote liefde plezier uit halen. Uiteraard spatten de rode letters en hartjes van het pakket af, waardoor je wel in het Valentijns-thema blijft.

Sweet Heart massageset

Ben je wat minder van de harde aanpak en zet je liever in op romantische sferen, dan kun je met dit pakket waarschijnlijk goed uit de voeten. Deze luxe massageset van KamaSutra is romantisch verpakt in een stijlvol roze hart – zijn je Valentijnspunten ook direct binnen. Het is gevuld met hoogwaardige massage-oliën, crèmes en andere sensuele producten met een verleidelijke aardbeiengeur en/of -smaak. Alleen het beste voor jouw vlam.

Seksspeeltjes easytoys

EasyToys Mr. Grey Box

Met dit pakket speelt EasyToys in op de hype rond de 50 Shades of Grey-boeken, die massaal verslonden werden. Uit de hartstocht van jouw partner zich in scherpe fantasieën waarin jij domineert, dan kun je aan de slag met deze attributen. Ga voor een rustige sessie en durf te ontdekken wanneer jullie spel steeds ruiger wordt. Streel met de tickler of laat de strengen van de flogger langs de meest gevoelige zones glijden, tot het tijd is om the dark side te betreden.

Seksspeeltjes easytoys

Red Box

Dit erotische pakket begrijpt dat toys niet alleen voor je partner zijn bedoeld, maar juist ook bij jou voor meer genot kunnen zorgen. Seks kan bevrijdend werken, dus zet je schaamte aan de kant en geniet met elkaar. Ook dit pakket is in rode sferen gehuld en daardoor een perfect cadeau dat je kunt geven op Valentijnsdag.

In samenwerking met Easytoys

Reageer op artikel:
Zo pak je Valentijnsdag nèt iets anders en spannender aan
Sluiten