Pim Jansen
Pim Jansen Horloges en accessoires 27 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Rihanna deelt trailer Savage x Fenty Show volume 3

Rihanna heeft de eerste trailer gedeeld van de Savage x Fenty Show volume 3. De jaarlijkse lingerieparade wordt eind september uitgezonden op de streamingdienst Amazon Prime.

Wat ooit de Victoria’s Secret Fashion Show was, is tegenwoordig de Savage x Fenty Show. De jaarlijkse lingerieshow met supermodellen als Doutzen Kroes en Candice Swanepoel ging ten onder aan een vermeend gebrek aan diversiteit en inclusie. Niet meer van deze tijd, dus stopte het jaarlijkse evenement, waar we stiekem toch altijd wel naar uitkeken. Inmiddels zit het wat betreft diversiteit en inclusie wel goed bij Victoria’s Secret, maar Rihanna halen ze op dit vlak niet meer in.

Trailer: Savage x Fenty Show vol. 3 op Amazon Prime

Savage x Fenty werd in 2018 juist opgericht om alle, maar dan ook echt alle vrouwen zich vertegenwoordigd te laten voelen. Rihanna sprong met haar nieuwe lingeriemerk in het gat dat Victoria’s Secret achterliet, en liet zien hoe het ook kan. Topmodellen, vrouwen met een maatje meer, transgenders, een zwangere dame, alles en iedereen liep mee in de lingerie van Rihanna. Het evenement werd vol lof ontvangen en een nieuw jaarlijks spektakel was geboren.

Net als de vorige edities is de derde editie van de Savage x Fenty Show te zien op de streamingdienst Amazon Prime. Vanaf 24 september kun je parade met de nieuwe lingerie van Rihanna bewonderen. Zelf loopt ze traditioneel ook mee en hierboven zie je al een klein voorproefje. De line-up is nog niet bekend, maar we gaan ervan uit dat net als in de voorgaande jaren sowieso Bella Hadid weer van de partij is.

Rihanna, een miljardair in lingerie

Dankzij haar succesvolle muziekcarrière zat Rihanna al niet in de slappe was, maar haar mode-imperium heeft haar vermogen pas echt een boost gegeven. Eerder deze maand stelde het Amerikaanse zakentijdschrift Forbes officieel vast dat ze miljardair is. Verreweg het grootste gedeelte van haar vermogen harkte ze bijeen met Fenty Beauty en Savage x Fenty. Lees er in dit artikel meer over.

Bekijk hier de hoogtepunten van de Amazon Prime Savage x Fenty Show volume 2 in 2020. De hele show kijk je hier terug.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.