Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Stijl 7 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

PUMA en DJ Snake onthullen tofste retro sneaker van dit moment

PUMA heeft een nieuwe lancering aangekondigd. Ditmaal komt het welbekende sportmerk met een nieuwe stijl binnen hun populaire Mirage Franchise. Deze nieuwe sneaker is geïnspireerd op de dj wereld. Het is dan ook volkomen logische dat merkambasadeur en het gezicht van de mirage franchise, DJ Snake, deze toffe retro sneaker onthult.

De nieuwe PUMA Mirage Sport Remix is een mix van streetstyle en classic sportstyle. Het resultaat is een retro sneaker met een futuristisch design, geïnspireerd op elektronische dj cultuur. Dat zie je vooral terug in de unieke lijnen en kleuren. Zo is de kleurstelling (zwart, grijs en primaire kleuren) een verwijzing naar de kleuren van de lichten die vaak gebruikt worden bij electronic dance music (EDM) show.

DJ Snake x PUMA

Zo’n toffe sneaker wil je natuurlijk zo passend mogelijk promoten, en daar heeft PUMA de ideale man voor. Niemand minder dan DJ Snake is het gezicht van de Mirage Franchise. De Franse dj (die eigenlijk William Sami Étienne Grigahcine heet) behoort tot de grote namen van dit moment. Zo hoor je zijn hit Selfish Love, die hij samen met Selena Gomez maakte, regelmatig op de radio.

PUMA Mirage Sport Remix DJ Snake
👟 (Afbeeldingen: PUMA)

DJ Snake kan niet wachten om deze en zijn andere hits weer voor het grote publiek te gaan draaien. “I’m excited to go back on stage this summer, I’ve missed playing in front of people and feeling the amazing vibe of live concerts. Can’t wait to do this and rock my new Mirage trainers while doing so”, aldus DJ Snake.

De veelzijdige PUMA Mirage Sport Sneakers

We gaan hem deze zomer dus zeker vaker zien op de Mirage Sport Remix. En niet alleen bij zijn shows. DJ Snake weet de sneaker perfect te stijlen. Zo laat hij zien hoe je deze retro sneaker dag en nacht en tijdens elke gelegenheid kan dragen. Het bewijs daarvan vind je in onderstaande video. Van aankomst in zijn privéjet tot de studio en uiteindelijk het podium. Zo rock je de PUMA Mirage Sport Remix.

Prijs en beschikbaarheid

De PUMA Mirage Sport Sneakers zijn nu verkrijgbaar in de PUMA winkels, geselecteerde retailers en natuurlijk via de website. De verkoopprijs is 109,95 euro. Later dit jaar zullen er ook nog nieuwe kleuren geïntroduceerd worden, dus houd PUMA in de gaten.

PUMA Mirage Sport Remix DJ Snake
👟 (Afbeeldingen: PUMA)

Benieuwd welke toffe sneakers er nog meer op de markt zijn gekomen? Check dan hier ons overzicht van vorige week.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.