Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 30 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

De top 5 premium sneakers met korting van week 13

Daar zijn we weer, met de top vijf premium sneakers met korting. In week 13 duiken we onder meer in de sale van Adidas, Nike en New Balance.

Bij de selectie van deze wekelijkse top 5 houden we naast stijl en kwaliteit ook rekening met beschikbaarheid. Als er bijvoorbeeld nog maar één of twee maten beschikbaar zijn op het moment van schrijven, laten we de sneakers links liggen.

Sneakers met korting: week 13

Deze week onder meer de Nike Air Force 1 Low Retro, maar we beginnen met een comfortabel en tijdloos paar van Adidas.

Adidas ZX 22 Boost

adidas zx 22 boost, sneakers met korting
(Afbeelding: Adidas)

De Adidas ZX 22 Boost is een tijdloos model dat bij verschillende stijlen past. Ontstaan tijdens de hype rond dad-sneakers, maar ze zijn niet overdreven lomp. Nu afgeprijsd van 130 euro naar 78 euro. 52 euro korting, dus.

Nike Air Force 1 Low Retro

Nike Air Force 1 Low Retro, wit roze, sneakers met korting
(Afbeelding: Nike)
Nike Air Force 1 Low Retro, blauw
(Afbeelding: Nike)
(Afbeelding: Nike)

De Nike Air Force 1 behoort tot ‘s werelds populairste sneakers. Op de witte versie met gummy-zolen en een roze swoosh (cool fashion statement) én de babyblauwe versie met witte swoosh krijg je 30% korting. In plaats van 149,99 euro koop je de schoenen nu voor 104,97 euro. Ook de witte versie met een bruine swoosh vind je terug in de sale, maar daarvan zijn slechts nog de allerkleinste en -grootste maten beschikbaar.

New Balance RC30

new balance rc 30, sneakers met korting, week 12 2023
(Afbeelding: New Balance)
new balance rc 30
(Afbeelding: New Balance)

Op de futuristisch ogende New Balance RC30 krijg je liefst 52 euro korting. In plaats van 130 euro betaal je nu 78 euro. Op het eerste gezicht misschien een opmerkelijk model, maar deze sneakers zijn goed te stylen.

Vans Old Skool skateschoenen

vans old skool skateschoenen met korting
(Afbeelding: Vans)

Van een paar Vans is nog nooit iemand minder geworden. Op verschillende kleuredities van de Old Skool krijg je nu goede korting. We hebben de lekkerste kleur voor komend seizoen er vast voor je tussenuit geplukt. Afgeprijsd van 85 euro naar 55,25 euro.

Reebok Club C 85

reebok club-c-85, sneakers met korting
(Afbeelding: Reebok)

We eindigen met deze catchy sneakers van Reebok, uitgevoerd in het groen op een gummy zool. Afgeprijsd van 120 naar 102 euro.

Check ook deze nieuwe schoen van New Balance, met een Hollands smaakje.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.