Pim Jansen
Pim Jansen Auto's 24 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Peter Gillis verkoopt zijn camper voor de prijs van een huis

Weet je nog toen Peter Gillis een enorme camper aanschafte in Massa is Kassa? Nou, die kan straks van jou zijn. Hij verkoopt zijn villa op wielen voor de prijs van een huis.

Peter Gillis is rijk geworden met Oostappen Groep Vakantieparken en beroemd door de realityserie Massa is Kassa. In het programma van SBS6 volg je de no-nonsense multimiljonair, die wars is van koude kak, liever Chinees eet dan een sterrenmaaltijd en een meester is in onderhandelen over nieuwe auto’s en andere materiaal. Zijn bekendste kreet: hatseflats.

Peter Gillis verkoopt zijn luxe camper

In mei dit jaar kocht de Massa is Kassa-ster de Morelo Palace 90 M, waarbij hij één dingetje over het hoofd zag: voor dit gevaarte had hij een nieuw rijbewijs nodig. Nu staat de krankzinnig grote camper te koop voor 389.000 euro. Voor dat bedrag kun je ook een vrijstaand huis kopen buiten de Randstad, maar dat geheel terzijde.

peter gillis, verkoopt camper, massa is kassa
(Afbeelding: Niesmann Bischoff)

De camper van Peter Gillis is 9,2 meter lang, 2,5 meter breed, 3,5 meter hoog en heeft een rijklaar gewicht van 5.500 kilogram. Daarbij is de rijdende villa van alle gemakken voorzien. Zo heeft de kampeerwagen een oven, afwasmachine, ijskast, riante keuken, wasmachine, badkamer, loungebank, groot tweepersoons bed en een ‘garage’ voor scooters. En champagneglazen staan al klaar om volgeschonken te worden.

Op vakantie in Massa is Kassa-stijl

De camper had een nieuwprijs van 335.000 euro, maar in Massa is Kassa zag je dat Peter Gillis ook hier weer wat van de prijs wist af te snoepen. Hij kocht de Morelo voor 325.000 euro en onderhandelde er een gratis volle tank diesel bij. Duidelijk, hij wil winst maken op dit ding, dat nu voor 64.000 euro meer te koop staat.

(Afbeelding: Niesmann Bischoff)

Als je wil, kun je in deze camper volledig in Massa is Kassa-stijl op vakantie, te weten dat het gevaarte wordt gesierd door een enorme Hatseflats-sticker met Peter Gillis en zijn Nicole. Maar een weldenkende koper laat die natuurlijk als eerst verwijderen. Meer informatie vind je hier.

camper, massa is kassa, peter gillis, te koop
(Afbeelding: Niesmann Bischoff)
camper, massa is kassa, peter gillis, te koop
(Afbeelding: Niesmann Bischoff)
MORELO_PALACE_Dusche_2020
(Afbeelding: Morelo)
MORELO_PALACE_Dusche_2020
(Afbeelding: Morelo)
MORELO_PALACE_Dusche_2020
(Afbeelding: Morelo)

Bekijk hier hoeveel Massa is Kassa-ster Peter Gillis bespaarde op zijn wagenpark door slim te onderhandelen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.