Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 8 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

5 stijlvolle Nike-sneakers met korting in de seizoensuitverkoop

Er is op dit moment op veel plekken alweer seizoensuitverkoop, dus kijken wij waar je sneakers met korting vindt. Op dit moment staan er in de achterkamertjes van Nike behoorlijk wat coole sneakers in de sale.

Bij deze top 5 letten we naast stijl ook op beschikbaarheid. Sneakers waar bijvoorbeeld nog maar één maat beschikbaar van is, nemen we niet mee. Uiteraard geldt dit voor het moment van schrijven en kunnen er voordat jij dit gelezen hebt alweer een paar maten weg zijn.

1. Air Max Pre-Day

Nike Air Max Pre-Day, korting, sale, uitverkoop, sneakers
Air Max Pre-Day (Afbeelding: Nike)

Een vleugje vintage Nike Running, en heel veel comfort. De snelle look bevat ook een vernieuwd Air-venster voor energie bij iedere stap. Je koopt de sneakers met 20% korting voor 107,97 euro.

2. Nike Air Zoom Pulse

Nike Air Zoom Pulse, sneakers, korting, seizoensuitverkoop
Nike Air Zoom Pulse (Afbeelding: Nike)
Nike Air Zoom Pulse, korting, seizoensuitverkoop
Nike Air Zoom Pulse (Afbeelding: Nike)

De Nike Air Zoom Pulse is gemaakt voor en getest door verpleegkundigen. De schoen combineert demping met flexibele grip voor een comfortabele, natuurlijke pasvorm die lang meegaat op droge en gladde ondergronden. Het stevige design is gemakkelijk schoon te maken en aan en uit te trekken. Daar voegen wij aan toe dat het ook heerlijke stappers zijn voor in je vrije tijd. Sinds de seizoensuitverkoop heb je 20% korting en betaal je 99,97 euro.

3. Air Max Dawn

Nike Air Max Dawn, sneakers, sale, korting
Air Max Dawn (Afbeelding: Nike)
air-max-dawn-herenschoenen-7Vqnkt
Air Max Dawn (Afbeelding: Nike)

Een cool Air Max-model, dat voor zeker 20% uit gerecycled materiaal bestaat. De sneakers zijn met 20% korting te koop voor 91,97 euro. Voor dezelfde prijs verkrijgbaar in het blauw met gele swoosh.

4. Jordan MA2

Jordan MA2
Jordan MA2 (Afbeelding: Nike)

Iedereen kent de Air Jordan 1 en de modellen die daar op lijken. Minder bekend is de Jordan MA2. Maar onbekend maakt in dit geval niet onbemind, als het aan ons ligt. De Nike-Sneakers koopt je in de seizoensuitverkoop voor 104,97 euro. Dat betekent dat je 25% korting hebt.

5. Nike Air Max Genome

Nike Air Max Genome, sneakers, korting, sale, seizoensuitverkoop
Air Max Genome (Afbeelding: Nike)

Klaarblijkelijk zijn zwarte sneakers niet zo populair meer, want je vindt er veel in de seizoensuitverkoop. Mocht je wel van zwart houden, weet dan dat je de uiterst comfortabele Nike Air Max Genome met 25% korting koopt. Je betaalt nu 127,47 euro.

Meer Nike-sneakers met korting in de seizoensuitverkoop

Er is meer. Bekijk het volledige overzicht met schoenen in de sale.

Check ook de Heinekicks van Heineken, sneakers vol bier en gadgets!

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.